\|/沈門群雄亂舞破兩萬七賀沈誕\|/ 沈門師兄弟吹水區暨拜師區(四十五)

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
秒聞董大師中呀
3點QQ再爬上去

秒聞董大師中呀
3點QQ再爬上去

覺得自己on9左,計返條數,我上星期買10手,如果真係聽日到價,都冇乜肉食,如果我用銀行可能仲要倒蝕,到價都倒蝕

輪真係好難揀
秒聞董大師中呀
3點QQ再爬上去

秒聞董大師中呀
3點QQ再爬上去

覺得自己on9左,計返條數,我上星期買10手,如果真係聽日到價,都冇乜肉食,如果我用銀行可能仲要倒蝕,到價都倒蝕

輪真係好難揀

秒聞董大師中呀
3點QQ再爬上去

輪真係好難揀

手續費都未夠比
有師父祝福5仔,睇好5仔黎講可以買14312
[member]如果唔係大師祝福,真係會入14312
但唔敢同大師同船[ /member]
秒聞董大師中呀
3點QQ再爬上去

輪真係好難揀

手續費都未夠比
有師父祝福5仔,睇好5仔黎講可以買14312
轉燈
轉燈

QQ288賀沈誕!
轉燈

QQ288賀沈誕!

轉燈吧
沈誕都搞到咁

師傅無哂face 了
沈誕都搞到咁

師傅無哂face 了

沈門全師兄弟禁慾一日

比師父d淡倉食10點啦
沈誕都搞到咁

師傅無哂face 了

沈門全師兄弟禁慾一日

以示懲罰我地自己
沈誕都搞到咁

師傅無哂face 了

沈門全師兄弟禁慾一日

以示懲罰我地自己

今日好細波幅,點解,睇吓晏晝師父開直播個女主持,冇聽師父馬後炮分析

【fb直播】股仔連環遭洗倉 沈大師嚟定驚! (13:07)

on.cc東網專訊】有傳城中某莊家旗下股份接連被斬倉,今早多隻「股仔」爆「股災」,漢華專業服務(08193)瀉逾90%,成為跌幅最大的港股。美捷匯控股(01389)亦挫近9成。股仔洗倉風暴會否蔓延?還有那些股份高危?如何避險?

《東網Money 18》搵嚟訊匯證券行政總裁沈振盈為大家拆解這次洗倉風暴爆發原因!歡迎網民加入討論及發問!

http://m.on.cc/nc/fin/20170627/20170627130746fi.html
灰師兄隻8193有肉食啦

屌,仲等我去望一望,得20%
今日好細波幅,點解,睇吓晏晝師父開直播個女主持,冇聽師父馬後炮分析

【fb直播】股仔連環遭洗倉 沈大師嚟定驚! (13:07)

on.cc東網專訊】有傳城中某莊家旗下股份接連被斬倉,今早多隻「股仔」爆「股災」,漢華專業服務(08193)瀉逾90%,成為跌幅最大的港股。美捷匯控股(01389)亦挫近9成。股仔洗倉風暴會否蔓延?還有那些股份高危?如何避險?

《東網Money 18》搵嚟訊匯證券行政總裁沈振盈為大家拆解這次洗倉風暴爆發原因!歡迎網民加入討論及發問!

http://m.on.cc/nc/fin/20170627/20170627130746fi.html

我ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞