台灣Youtuber|好味小姐|腦波弱|好味小姐開束縛我還你原形Podcast|討論區

1001 回覆
275 Like 23 Dislike
滾嚟滾去都唔滾污糟到冇得救嘅契爺
佢個頻道有種溫馨感覺
睇品瑄啲便利店開箱有時幾無癮

睇下香港711 OK 賣咩台灣又賣咩 完全無得比
做貓食品果個好味小姐?
係呀
佢而家都冇乜點做過整嘢比貓食嘅視頻囉!
佢有講過話拍一次貓廚房要花好長時間 但往往貓廚房嘅views好低 低過啲貓日常片 所以佢就話會少啲拍貓廚房

我見佢而家一個月都有一條日常片穿插煮嘢食嘅片 都ok嘅
留個名 每個星期都好珍惜Podcast Youtube 成日等更新 無就睇舊片
笑死佢真係有潔癖 諗起上次去高美濕地隻腳污糟咗喺度喊
惱羞成怒最佳例子
佢地上次諗住用新方法拍貓廚房拍到崩潰
然後就好少拍
上2個禮拜嘅偷食杯麵都好好笑
真係!無論玩沙定踩濕地都會嗌
不過企係啊媽立場都幾好既 唔會玩到成身污糟晒
搭車返工果陣聽podcast 真係好減壓
連做眼laser 都可以團購果下笑死我
佢條腿幾正!
蕾夢講野係咪算叻個批?
應該未夠一歲?但係講野都開始表達到自己
我睇到好感動
貓媽真係好好彩俾好味小姐佢地執到,熟手技工,仲要帶佢去睇咁多次醫生同絕育

貓媽媽生完第一隻之後俾阿斷捉入箱去睇醫生,見到隻貓岀盡奶力咁反抗捉住個籠
睇到呢度我已經感覺到佢地照顧隻貓會有幾攰

如果可以收養埋呢兩隻就好
雖然真係有啲多
lm
再收養應該破產加上佢地都好忙 無人力物力再照顧多2隻
有冇人好鐘意睇抱抱米香?
雖然係出咗第二季 但可能同米香既相處都冇咩特別所以都冇再有新片上過
但真心好想睇多啲米香
聽佢地podcast講依家湊緊圓仔先記得湊BB貓有幾攰 毫無保留咁講有幾煩幾攰好好笑 淨係聽都覺得辛苦
超正!好直! 佢話佢媽媽細個成日幫佢拉先有咁直
都係
不過見住隻貓仔岀世就好想睇住佢長大
呢集係近期聽過最好笑 兩個男人係咁追擊佢哋 笑到震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞