台灣Youtuber|好味小姐|腦波弱|好味小姐開束縛我還你原形Podcast|討論區

1001 回覆
275 Like 23 Dislike
好似喺fusion入邊見過 喺賣廚具嗰邊見過 可以去啲大間啲嘅fusion睇吓
個人覺得有少少藥水味
就算是粉絲我都不會理你
得, fansclub 個名後面直接括住(嘴嘴會)
麻糊真係好得意,親人又親貓
仲要有時百百厭厭咁好鬼cute 成日叫人幫佢開門
除咗短褲冇捱過苦之外,其他都係執返去的。
阿斷有po 過佢餵仲係條街度流浪既糊糊食既第一餐罐罐既片
https://youtube.com/shorts/N8oDXRMvrEs?feature=share
呢條都有講收養麻糊同埋癱瘓嘅原因
https://youtu.be/WPQGh26lm_U
好有愛
要養一隻病貓,要洗好多錢之餘仲要好有心機
應該無乜人肯領養
好彩好味一家無放棄佢

佢地遇到大家真係雙方既幸運
我再睇番佢地為左糊糊整番個窗果集 依然睇到喊
糊糊好開心咁衝埋去果下
我咁中意好味家既其中一個原因係佢地真係好有愛好愛動物(壁虎除外
如果淨係普通愛貓 / 將貓當係生財工具
係冇可能會為佢地做咁多野
特別係糊糊係小癱貓
每日都要幫佢排尿
花時間花心機唔討好
以至於連出門旅行都唔可以離家太耐
阿斷係脆脆坐月果時要月子中心屋企兩頭跑 etc
呢啲全部都係因為糊糊小公主
但佢地都冇怨言 超級寵愛佢
斷伯仲超自信走鐘獎一定係糊攞
真係有好多細節位都可以睇得出佢地有幾暖心幾有愛
致謝辭都諗好埋 死都要podcast 講出嚟笑死
用奶嘴做會徽
笑死
夢夢的嘴嘴
台灣貓相關YouTuber 好味家我係排第一
除左麻糊 癱左勁有愛照顧
短褲生石 由主流罐罐乾糧轉鮮食、米香親訓etc都好細心

入坑係前幾Fb演算法推煮鮮食影片,條片節奏舒服,一開始為睇脆脆點整各種造型貓鮮食

呢個嘴嘴
佢地都愛壁.係蛋卷唔愛.聽佢地個精華你就明
我都係 本身仲有睇黃阿瑪同豆漿 但基本上依家都冇乜點睇啦
(唔睇豆漿係因為佢太多無厘頭既廣告
頂唔順 衰則幾中意豆漿同漿爸係幾靚仔)

我好似都係由鮮食開始睇 對佢地開始有印象既片都係開窗果條 然後就入曬坑

睇抱抱米香果時好佩服佢地既包容同耐性
佢地係會尊重隻貓既個性 唔會話太強迫
我自己應該做唔到

Btw如果我係脆脆 我親訓唔到米香都算
但橘皮都係咁唔親人我都會幾灰
能得利想睇阿斷甜到面容扭曲
係蛋捲超愛 脆脆超怕喎
好彩嘅係橘皮仲俾人接觸,脆脆都有自嘲話可能米香同橘皮講呢世界人心險惡
前幾條片橘皮係小貓屋係條罅探頭、門口等放飯都好得意

我仲有keep 追豆漿業配真係有d煩,漿榮互動係我仲追緊理由之一;阿瑪就冇點追⋯我主要問題係貓嘅身形⋯頂唔順隻隻都成粒波咁
蛋卷係玩.2位男士大學時直情有一隻係宿舍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞