台灣Youtuber|好味小姐|腦波弱|好味小姐開束縛我還你原形Podcast|討論區

1001 回覆
275 Like 23 Dislike
係囉,之前睇佢都有俾蛋捲同小貓(本丸橘皮)接觸,好似都唔錯咁
有啲可惜,不過蛋捲唔鍾意都係唔好勉強
腦波弱集集都新奇
sell廚餘機走去整臭豆腐
阿斷個腦諗乜
歡迎入坑
多謝解答

好sad呀俾人退養,養寵物真係要決定好不離不棄先好養
咁樣賣廣告又幾好睇
近期整朱古力果條我都覺得夠癲
估唔到仲可以臭豆腐
只有阿斷先可以超越阿斷…
之前有條片係講佢地係收容所見到蛋捲,蛋捲好痴人,但比人領養咗2-3次都比人退返返嚟,原因係同其他猫唔夾,所以蛋捲就認為係其他猫令到佢比人拋棄,所以就開始唔親猫,最後就比好味佢哋領養咗,大概好似係咁。

條片好耐啦都唔記得邊條lu
原來係咁蛋捲好慘
DCARD好多人話俾佢地燒到部廚餘機不過好貴
如果youtuber啲廣告片條條都有呢個水準真係睇幾多都唔介意
阿斷整嘅少女下午茶係豬手 sls😂
Woof! Woof Woof Woof!
留名
睇開手工野 乞兒雞同灶台以為夠晒痴線
點知癲到從0開始臭豆腐
亂加咁多中藥仲轆左陣留言睇下有無食物中毒
最鐘意網美蛋捲 但蛋捲好小出現
我係睇開箱多 好鍾意很煩既閨蜜mode
睇咗好多年最近又多咗隻貓b好得意
podcast好好笑
講真我都即刻去個網睇下部野
貴到
見痴線西有人提脆脆佢哋 估唔到有同好!
我本身好撚憎小朋友 但蕾夢真係睇睇下覺得佢勁得意 可以成為例外

早兩年脆脆有個系列叫親親米香 其實有成功摸過米香 不過後來好似寵物溝通完米香都係prefer而家咁樣有距離相處就好 但睇到最近條片米香都會行出嚟等飯已經覺得係好大突破!

蛋捲真係好得意好可愛 最鍾意佢
最有印象係好味小姐分享佢細個偷錢既經歷
有一個會顧及仔女尊嚴既阿媽 好味小姐長大後先會係一個咁溫柔既人
最好笑係攝影師細個罰企 佢爸貼乘數表係牆佢真係會背
佢哋三個既談吐舉止真係睇得出係喺良好家庭教育之下成長
lm
攝影師把聲真係好好j
發哂霉咁都敢食
lm!!!! 太好喇!!!!!!!!!
可以瘋狂講佢哋唔使驚阻住其他人!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞