機場保安Avseco 青年人既理想職業

294 回覆
8 Like 67 Dislike
入面好多個都係入唔到警犬,海關,消防既失敗者,所以著住制服個時就個個都鬼上身,但事實係你地只係食q 炸垃圾
想問呢d升上去會有幾多錢一個月

同問

我聽講咋下 兩個版本
人仔:16x兩年以上)之後每一級升3k
樓主可唔可以介紹多d除左使命感 當飯食咩,你個幾句得罪講巴士請人都最高可達$19120 特別更21000一樣咁長時間要通宵

講多D入面既淫史聽下

使命感係人生最重要的
$15000連埋交冿通宵冿貼?

有使命感已經唔洗理錢
新入職要訓練幾耐,聽聞要自簽借據上堂

5+7日 唔洗借據
Wo~洗唔洗割~包皮!
見過一個女仔avseco係terminal入面
離境check bag
好撚正
樓主點睇haeco
入面好多個都係入唔到警犬,海關,消防既失敗者,所以著住制服個時就個個都鬼上身,但事實係你地只係食q 炸垃圾

仲要話係相關經驗 對將來投考有幫助 真係人不笑 狗都吠
派你守在跑道尾 近消防果到。。真係咪話唔過癮,人影唔多隻,黑汶汶

傳說中嘅A9

唔好相認
識做一定做ASD 上飛機睇空姐
以前做過,AAD玩到癲,識做一定做AAD

係cargo位睇劇
樓主點睇haeco

個人覺得如果你無學歷知自己上唔到三條個d位置
做haeco個類好過 起碼都叫學到飛機知識
最重要係維護制度係有牌=未來藍衫 唔理你學歷
咁當然個牌係有難度 但係你花5年考完等於人地做十年都未必去到ge位置 但過程一定辛苦 同埋有少少睇你一開頭比人分派去咩部門 最好就一開頭bm機身再出lm
以前我地番7放1 仲舒服過而家既5放1
最重要可以篤假
我地以前放假去長旅行2到接近4個禮拜咁放
而家

一定係asd最好玩
咩都有得做 周圍去
有次比人派去葵碼接貨果邊d女人以為我地真係機師 食飯果時過黎撩我地傾計
係咪即係機場特警
樓主點睇haeco

咁當然個牌係有難度 但係你花5年考完等於人地做十年都未必去到ge位置 但過程一定辛苦 同埋有少少睇你一開頭比人分派去咩部門 最好就一開頭bm機身再出lm

巴打又係haeco人?
Psd 有team出哂名多厹
唔理好醜 係女就溝
樓主點睇haeco

差Avseco少少
樓主點睇haeco

差Avseco少少

其實有時食飯係T1.2比人誤認係警察 係好自卑
樓主點睇haeco

巴打又係haeco人?

Haeco都好做
$15000連埋交冿通宵冿貼?

有使命感已經唔洗理錢

笑撚死

佢地唔知架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞