機場保安Avseco 青年人既理想職業

294 回覆
8 Like 67 Dislike
咁樓主又點睇因航員工?
地勤 or 非地勤 都評論吓
係咪冇part time職位?

機場保安督導就好似紀律部隊一樣咁嚴格 唔會有pt

吹到冇pt,咁淨做暑假個班咪又係pt
想問呢d升上去會有幾多錢一個月

同問

我聽講咋下 兩個版本
人仔:16x兩年以上)之後每一級升3k

你估咁易升,咪又係要刷鞋埋堆,更份變態
入到去等做廢人。
建議港共政府將機場保安列入紀律部隊

共享中國人榮譽
樓主點睇haeco

差Avseco少少

其實有時食飯係T1.2比人誤認係警察 係好自卑

算啦 連Avseco都唔識既人本身都無咩使命感
入面好多個都係入唔到警犬,海關,消防既失敗者,所以著住制服個時就個個都鬼上身,但事實係你地只係食q 炸垃圾

佢地唔知架咩

我地有果份係警察都無既使命感
入面好多個都係入唔到警犬,海關,消防既失敗者,所以著住制服個時就個個都鬼上身,但事實係你地只係食q 炸垃圾

佢地唔知架咩

做警察仲柒啦

佢地唔知架咩

威過當兵
咁樓主又點睇因航員工?

屌,人哋做airline佢做保安
人哋因航staff
人工高過佢
福利好過佢
連啲女同事都靚過佢
可以點睇
俾人睇唔起就有
你見佢唔答你就知咩事啦

呢個post發生咩事?
吹奏完avseco跟住有人吹奏haeco
轉頭會唔會有人吹奏埋倉務, 搬貨, 裝機, 清潔, 推輪椅嗰啲
家陣集體招聘氹人入機場做?
咪玩啦

奉勸各位年青人
唔好人哋講兩句就覺得喺機場做嘢好神聖好專業好有使命感
機場工唔計政府部門
除咗揸飛機之外冇一份工係唔西嘅
咁樓主又點睇因航員工?

人哋因航staff
人工高過佢
福利好過佢
連啲女同事都靚過佢
可以點睇
俾人睇唔起就有
你見佢唔答你就知咩事啦

呢個post發生咩事?
轉頭會唔會有人吹奏埋倉務, 搬貨, 裝機, 清潔, 推輪椅嗰啲
咪玩啦

奉勸各位年青人
機場工唔計政府部門

機場d 工真係奇怪,一係西到仆街,一係高人工到仆街
黑警,海狗都要比面avseco

呢句真

好似一班正統軍人咁
狗也不屌
樓主點睇haeco

個人覺得如果你無學歷知自己上唔到三條個d位置
做haeco個類好過 起碼都叫學到飛機知識
最重要係維護制度係有牌=未來藍衫 唔理你學歷
咁當然個牌係有難度 但係你花5年考完等於人地做十年都未必去到ge位置 但過程一定辛苦 同埋有少少睇你一開頭比人分派去咩部門 最好就一開頭bm機身再出lm

巴打又係haeco人?

唔係haeco 但係呢行做左7年 有牌
咁樓主又點睇因航員工?

人哋因航staff
人工高過佢
福利好過佢
連啲女同事都靚過佢
可以點睇
俾人睇唔起就有
你見佢唔答你就知咩事啦

呢個post發生咩事?
咪玩啦

奉勸各位年青人
機場工唔計政府部門

咁叫吹奏 我只不過答佢haeco同avseco比邊樣好d
樓主俾chris wong洗左腦?定自我陶醉?
樓主俾chris wong洗左腦?定自我陶醉?

曲到直
2號閘巴士單野 識唔識你地個司機

係咪AAD嘅人
AVSECO個Management Trainee 難唔難入?

有無手足講下個位係點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞