機場保安Avseco 青年人既理想職業

294 回覆
8 Like 67 Dislike
樓主 team幾架 我tad si 講黎聽下

SI就要話你知架啦咩 我使命感強過你呀

Si大哂?我am
9up

am 上lin登冇人信

前HR big potato有無人信
新入職要訓練幾耐,聽聞要自簽借據上堂
咩賣點 咩福利?
好多大學生去做
好多大學生去做

成日train完一個禮拜走人
7住開工 7住收工
又要受客既氣
做錯野又比人背後講事講非
人前人後兩個樣 係你面前笑哂口 背後插你幾刀
拍其他team 班友睇住你死/玩死你
不過拍過有一team班友係幾好人
好耐之前返過一個月 psd南北其中一個場
之前南北入境成日企兩三個後生囡囡,無野做架喎(齋企)
而家無晒

1號閘之前都有幾條女係度 宜家又唔見哂

職通有個阿姐好撚濃妝,藍色眼影
返工放工仲成日著短裙熱褲!
嚇撚死咩

春麗😂

我識佢呀

嗌佢唔好化到咁核突啦!
之前做左成年psd2 狗都唔屌

之前試過企企下T3俾人借去W1
一去到就俾個team 1個呀叔隊長屌
乜都未開始做,完全唔知發生乜事
最高15k
以前做過,AAD玩到癲,識做一定做AAD
係咪旅客檢查最高薪同最好做

只要係Avseco 全部都咁好做

認同清,我地一齊做到退休
以前做過,AAD玩到癲,識做一定做AAD

CHING識玩
$15000連埋交冿通宵冿貼?
樓主可唔可以介紹多d除左使命感 當飯食咩,你個幾句得罪講巴士請人都最高可達$19120 特別更21000一樣咁長時間要通宵
樓主可唔可以介紹多d除左使命感 當飯食咩,你個幾句得罪講巴士請人都最高可達$19120 特別更21000一樣咁長時間要通宵

講多D入面既淫史聽下
守倉多數毒撚樣
客運多數好眉好貌d

連保安都歧視毒撚
想問呢d升上去會有幾多錢一個月

同問
守倉多數毒撚樣
客運多數好眉好貌d

連保安都歧視毒撚

以前肯埋堆,身型高大都着數啲

同問

水泡over 30k
其實佢地有乜做 成日見到佢地行黎行去
其實佢地有乜做 成日見到佢地行黎行去

保安你想有咩做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞