機場保安Avseco 青年人既理想職業

294 回覆
8 Like 67 Dislike
D女一聽到我做機場保安 即刻出晒水
去老蘭d女真係任食

我上次都係咁 上次去tst d bar飲酒 一講我做機場保安直頭追撚含

咁如果俾人知我做消防 啲女仲唔零秒高潮
係咪冇part time職位?

機場保安督導就好似紀律部隊一樣咁嚴格 唔會有pt

你老味仲好意思講出嚟
屌你紀律部隊咁嘅要求但係大廈看更咁嘅價錢
$15000?
我office個茶水呀姐都$16000啦
吹都唔好吹到咁大啦
紀律部隊?
知唔知醜㗎

難怪有做地勤嘅fd都話睇你哋唔起
仲話有啲唔自量想識地勤妹成日聊人
人唔笑狗都吠

睇漏咗原來仲要返五放一
即係六天工作啦
我個茶水呀姐都五天工作朝九晚五啦
有時仲會四點九自己早走

估唔到肩負世界知名國際機場保安工作嘅原來人工奀成咁
出手真係有點寒酸囉
做嘢仲要唔慌少規矩啦

你office茶水姐姐咁高人工既
請問你做盛行?

邊行就唔講啦
個呀姐其實係其中一個老細嘅襯家嘅親戚
做咗廿年都有
除咗服侍高層沖吓咖啡之餘仲包辦埋吸塵清潔
以前佢後生啲仲要幫手送吓件
依家年紀大唔駛佢出去日曬雨淋
每日做晒啲嘢他他條條等夠鐘收工
老細唔會炒佢等佢做多幾年退休
都算王傌褂老屎忽不過幸好呢個呀姐識做人唔扮嘢唔多事唔打小報告
淨係做份內事最多偷吓懶冇殺傷力
所以同其他同事冇乜嘢
每日12碼?

你講大話
之前番七放一(黑衫)

其實黑衫同白衫有咩分別?
同埋有時有d可以渣架電動滑板車既?

部門唔同 各有精彩

有幾精彩? 話時話入面淫唔淫亂

淨係係出面同人講自己係機場保安已經夠淫亂

出到去掛住機場保安個名你想唔淫亂都唔得

不能認同更多

C轉B你都當故咗假?

部門唔同 各有精彩

不能認同更多

C轉B你都當故咗假?

*放
以前tra
浪費生命
我都好想識你地啲女職員
MD點解
MD點解

經理陪訓計劃
我都好想識你地啲女職員

好多50後
濕晒

今日1032房見
之前南北入境成日企兩三個後生囡囡,無野做架喎(齋企)
而家無晒

1號閘之前都有幾條女係度 宜家又唔見哂

職通有個阿姐好撚濃妝,藍色眼影
返工放工仲成日著短裙熱褲!
嚇撚死咩

春麗😂

成日見到佢 好似隊長黎?
每日12碼?

9碼
D女一聽到我做機場保安 即刻出晒水
去老蘭d女真係任食

我上次都係咁 上次去tst d bar飲酒 一講我做機場保安直頭追撚含

咁如果俾人知我做消防 啲女仲唔零秒高潮

消防無出息架 入黎Avseco啦
而家無晒

成個TAD我諗靚女加埋無十個

部門唔同 各有精彩

不能認同更多

Av狗係味全部都紅證

紫證多
成日都見到好多好靚既女女
望落應該係啱啱讀完書
好想識

ps: 機底地勤
有恐怖分子,炒飛機,自然災難,係咪保安第一個死先?
利申:岩岩搬入東沖,想揾份無咁多野做既風流工玩下,見識下
利申:岩岩搬入東沖,想揾份無咁多野做既風流工玩下,見識下

沖字唔識打
而家無晒

1號閘之前都有幾條女係度 宜家又唔見哂

職通有個阿姐好撚濃妝,藍色眼影
返工放工仲成日著短裙熱褲!
嚇撚死咩

春麗😂

成日見到佢 好似隊長黎?

乜av俾人化到咁濃嫁?
MD點解

經理陪訓計劃

metal detector
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞