熱門件破產垃圾男人,債就老婆一齊孭,錢同禮物就比曬個sp

1001 回覆
2870 Like 20 Dislike
話愛自己老婆,其實係愛佢對自己好?
對sp就無比付出
我諗佢老婆好似佢sp咁對佢一早離左婚
我個中學miss
push
push
push
如果我有OK既經濟能力 而阿媽真係一直盡責同埋對自己好 我會認真問阿媽 而家想唔想離婚 等佢知佢有得揀 唔需要再為仔女有so called既完整家庭而委屈自己 佢剩下既人生 佢可以自己作主 如果佢想離婚或者分居 我會經濟上同生活上照顧佢 直至佢百年歸老
佢地嗰代人有批成日想做老闆,威得黎又可以玩女
慘就慘架喇
不過點都好過出錢比人溝女喇
還到差唔多你估唔會東山再起咩
再唔屌老啲扯唔起
我未有經濟能力 仲未二字頭
有借啲意問過佢會唔會想離婚
但佢覺得自己都一把年紀 都捱咗咁多年
唔敢改變
留喺呢個comfort zone入面就夠
我聽完無力感好重
但冇計 呢個係佢自己嘅選擇嚟
40出頭果代人 好多都係讀到中五畢業就升唔到
成日想做啲成績出黎證明自己勁過大學生
當初應該生意成功gel晒頭咁去溝女
條女應該都聽佢咁勁就係咁又讚又剩又追撚含
都係想要把little twins star 傘
而家已經得到咗
人人性格唔同 佢唔想離開都冇辦法 最緊要俾佢知道佢有得揀 仔女已大個 唔洗再為左完整家庭而委屈自己一世
睇性格
最好比佢知出面大把世界
識人有個大學畢業嘅仔女都可以大把人追
同埋本身有份工嘅可能易啲離婚
不過無錢離婚都可以搵社工幫手申請翻間公屋之類之類
樓主好撚賤
但呢d人先係最容易成功,佢地會害/用盡身邊人
老實講,我又見過有人老破三次50歲再買樓,銀行又批按揭,東山再起既例子係有既

不過你講既野又召回啲回憶,尤其啲叔父姨嬸蝦你細個俾下馬威,總有一兩個會家庭聚餐講:大學生好巴閉咩...我老友龍記...跟住繼續隊啤酒
其實條友唔出個破產post根本就無人知
又要出個post博同情
而家被連登仔起哂底
仲未起到底
講得好好,俾我都會咁做
佢驚咩丫,佢怕冇左佢老婆呢個atm啫
揞住個良心就得 比佢媽知道自己個女做。。。真係。。。
又唔係無手無腳搵錢。。。對住d sugar daddy
不過而加社會係咁。。。一隻手拍唔響
以前身邊都有3個fd男朋友偷食 女方都係原諒 有無錢都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞