熱門件破產垃圾男人,債就老婆一齊孭,錢同禮物就比曬個sp

1001 回覆
2870 Like 20 Dislike
條撚樣, 仲要屌柒班人, 話人好理佢玩SP, 就係呢句, 比人起曬你, 再比CCTVB訪問就好, 等全世界都識你, 其實佢講左咁多野, 都好夠料搵佢出黎, 收佢數個班都知,對家上市公司又知, 睇黎好快有條友個樣睇.
條賤種可能好快申請del post
快啲back up
琴日睇佢個post,仲以為有個值得同情嘅中年男人需要大家支持

好彩冇中計
推,希望佢老婆睇到
唔先睇依個po直接睇佢原po 真有d同情佢
但睇埋樓下有巴打問佢點解唔早d同老婆講比老婆早d選擇
佢仲可以大仁大義講到個老婆依架知可以走
屌你咩
咁撚仆街
同佢講好想佢下佢
面議
咁呢個係佢老婆既選擇
但佢老婆絕對有知情權去揀仲信唔信呢條仆街男人

個d乜鳩衰野出軌都唔好同我講啊我唔聽啊既逃避撚都on99
你可以扮唔知 但你扮無知既時候件事唔會冇發生過
點都係俾自己知多少少 知真實情況 有選擇權 係最好的
我睇到佢而家孭起條數黎還,你睇到佢只有以前感情嘅錯失。

冇走路冇踢數冇自殺已經係最大嘅承擔
佢應該一齊 一齊折墮
仲講到大仁大義話錢有幾重要
佢老婆真心慘
推到佢俾人相認為止
多謝樓主整合呢啲仆街真係早死早著
正仆街
其實點解會屌到佢咁勢利 識好多人把口就愛老婆女友 實際一係就去嫖 一係就出去溝女
我個人雖然都覺得溝左女結左婚都應該忠誠
不過勢估唔到連登仔道德水平升返咁多 插得佢咁勁
正一賤種 快撚啲死唔好害人
條友根本係典型八九十年代果種財大氣粗既廢中,有錢就去包二奶,人財兩失果陣就痴返去個元配度

正垃圾
Cls佢老婆好慘
正評是給樓豬的
對街外人對sp有承擔
有事就搵最親既人笨 叫老婆一齊捱過呢關
精甩邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞