熱門件破產垃圾男人,債就老婆一齊孭,錢同禮物就比曬個sp

1001 回覆
2870 Like 20 Dislike
你咁認真做咩
做得SP嗰啲人性格都真係比較自私
但係佢哋往往都係人生勝利
我都係白卡佬
個仆街冚家剷賤種男人一定心諗:你夠膽就唔好幫我還 我一定唱通街 話你係死臭雞
呢啲廢柴男人常用手段 連登都見唔少啦
啲藉口真係好垃圾
為咗合理化偷食就blame the victim
老婆唔肯扑有冇攤出嚟傾/見輔導?
再唔係離婚/同老婆傾好open relationship 各有各玩就ok囉
而家個破產佬擺明勁撚賤 有事鍾無豔無事夏迎春
仲話理解 好噁心

奉勸所有巴絲都自愛多啲
有啲臭鳩臭閪做錯都多多藉口唔撚會認錯咖
屌!佢個生意失敗post 不斷強調自己「唔夠奸」所以俾人呃(well, 定係其實你唔夠人Smart呢),成功營造一個正直嘅image
佢另外SP個post就講到自己對佢SP幾咁情深,俾人燃狗咁燃,又車出車入,又送5位數字禮物俾SP,佢SP 對佢點差都無所謂,佢就只係在所不計咁對佢SP好,成功營造自己情深款款大情聖嘅image
另一個post仲戇居,十萬火急咁周圍撲把Twins star 嘅遮,一個成年男人都唔會咁白痴呀嘛?!
佢真係好撚嘔心!偽善到一個點
睇死佢將來如果返到身, 實又情深款款同埋好正直咁出去搵SP
佢SP 先係大贏家,有老公之餘,有隻戇居狗做自己的ATM,車出車入,不知幾爽,同時仲有其他男人奉承自己,呢個真係收兵天后,條女應該一係就勁索,一係就手段超高
笠晒水
仲要個sp 直接send條網店link比隻狗
同佢講想要d乜
肯比隻禿頭中年狗無套中出
都唔荒靚啦
緊係當睇唔撚到啦
連登仔要搵「好女人」呀
全部唔肯幫自己條仔還錢/供樓/養家嘅女人一律都係拜金臭系
好女人要洗衫煮飯溫柔體貼有學識要靚要有錢每個月份糧上繳俾條仔飲飲食食玩車自己就唔可以洗錢買貴衫貴袋晚晚要俾條仔中出自己食藥
強帖留名
如果真係靚女食後生靚仔唔好?
俾個猥瑣麻甩佬中出慘撚過做雞呀
過到自己個關先得
我有個fd都懷疑佢做ptgf
之前又講痴埋有老公到 人地幫佢還卡數
而加又收左隻兵 個個月收人錢
同另一個fd傾佢咁樣做人真係唔得
做小3多數係咁 為錢
因為中年先有錢
可以搵中年課金
自己食鮮肉
條友邊撚到有錢呀 差人幾百萬啊 仲要搵老婆幫手還錢 有條撚呀?
而加唔店 我諗佢個sp應該走左人 如果件事係真
條友對個sp咁撚痴心 中間可能冇聯絡過一排 但係一定有試過忍唔住搵返佢 開房執返劑
仲要咁撚柒串吓吓話人小朋友唔識嘢,自己幾了解老婆你識乜鳩
好撚巴閉呀仲要上嚟連登圍爐攞認同感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞