熱門件破產垃圾男人,債就老婆一齊孭,錢同禮物就比曬個sp

1001 回覆
2870 Like 20 Dislike
依度計埋都係十幾萬
唔似咁簡單
同埋名人上報應該易追得返
呢啲仆街唔怪得比天收
講到咁慘原來係抵撚死
個老婆真係慘 希望佢快啲知真相
係,出完軌要人一齊捱唔緊要,最緊要唔好死

希望佢老婆快d睇到個垃圾真面目
連登賤種毒撚不願面對唔敢入黎
風光既時候就出去搵SP送SP過萬名牌
係連登話老婆屌唔落點點點

係啊對債仔黎講的確要多謝佢
多謝佢為面子唔肯老破而死R爛R錢出黎還
仲要唔借錢比佢就要比佢講到唔係朋友咁

但佢老婆做錯咩?
咁辛苦生個小朋友幫你照顧幫你養家
要比你瞞住出去搵SP差人過百萬
依架仲要一知半解就話要陪你還陪你捱?
呢d賤種快d死 男同女都係
光頭po追落去仲係咁爆自己資料
舊年40歲,個女就7歲
之前個髮型就蘇民峰咁,M額留辮

個人柒連個髮型都柒,佢身邊人應該narrow down到㗎?
上個post佢話做生意唔夠貪同唔夠奸
都有連登仔撐
撐得呢啲奸商,倒頭來都係消費者食返晒
咁都仲撐?

香港自由市場淘汰呢啲仆街奸商有咩問題?
應該同條賤種同類黎
折墮
開頭有😏
唔夠貪係因為以為過千萬有得賺一筆咪禁低個回報率
唔夠奸係因為自視過高以為做左老細判頭唔夠佢黎
但事實就係精叻過頭 睇高左自己
識出去偷食又扮可憐搵老婆訴苦一齊捱既人可以有幾善良?
push
無睇晒佢啲post
不過睇得出佢係自尊心好強
有機會就想出風頭,逞威風,要做最突出一個
其實都自知能力唔係特別強,可能年輕時試過幾次好運小成功
想以自己能力做到人意想不到嘅結果,會祈求有奇蹟嗰類人
可能有恆常賭博或者迷信習慣

性格矛盾,對自我標準浮動
覺得身邊所有事順利,都係因為自己參與,或純粹有佢存在就已經令事情利好
有問題會諉過於人,覺得自己係被動,責任不在我方,甚至推卸命運,自然,世界所有事都係咁
平時可能表現平和輕鬆,到有問題嘅時候又會情緒突變
搵sp就點都唔岩
但又未至於要推到人地家破人亡既
事實
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞