[Sone] 現在是少女時代!!永遠是少女時代!!15週年粗卡!!!!

1001 回覆
67 Like 12 Dislike
前排都好似肥返少少
佢第一集一出場著個件衫瘦到
孝淵又係瘦得濟
係呀 我都諗起傳咪筒
冇人想講野 次次都拋個波比泰妍都小賢
Sunny以前都硬食過好多次咪筒
呢d moment隊長係要硬啃嫁啦
但好鍾意睇泰妍好無奈 但都照做個樣
好寵另外7個妹
其他人將全部job推曬比fany同抽又係好好笑
管錢fany 推廣fany 影相fany
佢同yuri兩個最唔識睇眼色既心走去話睇眼色/提高condition
結果yuri變左阿四 笑死
Fany問我可唔可以做總務
秀英即刻一句 아니요 好正
仲有孝淵話做觀色小姐好好笑
Sunny 同fany 聽到即刻爆笑
點解佢地9up都可以咁有趣
佢同yuri兩個最唔識睇眼色既走去話睇眼色/提高condition
結果yuri變左阿四 笑死
https://www.youtube.com/watch?v=2AHXUk-GOJQ

另外果三個老人家訓先?
去唔到唯有買線上
好想去呀頂!!!!!!!
You think 打歌傳咪俾金爺答
跳all night 果時瘦過早幾個月打歌勁多
杯到出面
講笑
做打雜
飲酒唔叫
Firm不和
好慘夜話唔叫
好想同佢哋一齊飲
Sone 們好幸福呀! ! !!
對唔住 又有野問
SM town 係咪要入fansclub先買到飛去睇
LM想知!
要睇下一般銷售有無得喺yes24 ticket global頁面賣
如果無嘅話外國人只可以透過fanclub預售買飛

其實入fanclub先二百幾蚊
可以早其他人2日買 揀靚位機會又大咗
俾我就一定入

利申 入咗fanclub但唔會飛過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞