[Sone] 現在是少女時代!!永遠是少女時代!!15週年粗卡!!!!

1001 回覆
67 Like 12 Dislike
後生仔~ 佢地冇解散傢~
有新歌同團綜咪啫係冇解散
但係呢幾年好似冇咩活動?
未同SHE差唔多專注個人活動
我睇Google話17年走咗三個成員 而家佢三個都返咗嚟一齊搞活動
個三個只係冇同SM續約,轉咗新公司
冇退出過少時,亦冇解散過

呢幾年少時只係冇團體活動,專注個人活動
佢地幾個轉公司開始 已經定哂軍心話一定會盡力夾時間做返團體活動
個人活動為主
講真去到呢個年紀無可能仲繼續主力做女團idol
Fans受佢哋身體都頂唔住
依家追K-pop都唔係當年打天下嘅K-pop style了
啲歌聽落同歐美無分別
新綜藝秀英Yuri 咪話咗囉,miss咗個退團機會了
呢世都唔洗旨意退團
2017三個簽咗其他公司後
SM五個(叫Oh GG小分隊)都係名義上cb咗一次
之後全部人solo嘅solo,拍戲嘅拍戲
八人各自發展
(後來佢地甚至連邊個係Oh GG邊個唔係都唔記得咗)

但係呢五年入面
出道紀念日都會8個一齊慶祝
冇簽SM嘅成員都會一齊上《Yuri的餐桌》
成員有dance challenge一定支持&幫手宣傳
同埋上年都8個全體上咗大神《You quiz》
今年就合體出正規

所以其實佢地同唔同公司都冇咩所謂

新入坑有大把綜藝可以考古
全部都好正送飯一流
唔知今次comeback會唔會又吸到新fans會唔會有07後
個綜藝邊度可以睇到
利申00後
唔介意殘體字嘅bilibili基本上都齊例如you quiz、hello baby、少女上學去、channel少時等等等等
Yuri的餐桌就上返佢自己個youtube channel啦 (不過season好似好多都唔見咗
有啲youtube都會搵到啲陳年綜藝,15年weekly idol youtube冇記錯好似都有
至親筆記
有無人知道邊到可以睇最新果集綜藝
想正版就用vpn轉去台灣 kktv同line tv都有

唔係正版的話 殘體中字都係個度
好想吸收下年輕既氣息
近排身邊聽到好幾多新飯/00後 第一次想去追姐姐線下,好驚比人嫌棄年紀大 老人家
呢個真係不能miss 知佢地好多搞笑八掛野
但如果新入坑 由新至舊既團綜開始睇會追貼d
話說佢地09-10年上個d talk show綜藝都好鬼好笑
我諗大部份既sone都2-3字頭啦
唔怕啦
明星金鐘、Happy Togather嗰啲都岩新入坑睇
好笑,又可以了解佢哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞