[Sone] 現在是少女時代!!永遠是少女時代!!15週年粗卡!!!!

1001 回覆
67 Like 12 Dislike
精神食糧
超級市場買零食+借錢任務
無厘頭得嚟有啲日常feel
但估唔到播完靜得咁快
推吓先
成幾日已經睇咗好幾次全集 loop咗好多次4k個段

btw今日fany同抽都有簽名會,有sone問抽有咩可以期待,抽話舞台係咪真係會打歌
https://twitter.com/epicurea_n/status/1545327512276041728?s=21&t=JL-QvI6X10K7sazZC93yRA
成個八月 sone 都唔好離開韓國
原推仲話fany話返美國都改遲咗
永少!
睇b站d彈幕都幾過癮
呢個眼神真係好正
我二/三刷個時都會開黎睇
有時佢地會講d留意唔到既位
幾好笑

泰妍知道應該會大媽笑
諗起菜少個陣佢做tiffany秘密天使 又比tiffany篤爆
SH教Y音準
3個9uper 快d整個綜藝俾佢地
Btw Yuri做完翁公好似仲未出到戲
屌 好後悔以前冇追少時 呢排先開始接觸kpop 感覺自己錯過咗好多好嘢
而家先追會唔會太遲 少時係咪已經解散咗
依家追kpop唔遲
但追少時就遲左d
雖然錯過左全盛期
但而家開始個timing都幾fit
咁岩15週年cb 大把野睇 又有新歌聽
唔會啦有大把嘢睇
歡迎入坑
我13年先鍾意少時嗰陣都覺得自己太遲,錯過咗好多嘢,好彩撞正IGAB時期,係一個好開心嘅入坑開始,趁佢地cb就盡情追喇

建議去睇佢地啲綜藝,唔特別推薦喇,睇哂佢就啱㗎喇唔會令你失望

Btw 佢地冇解散現少 以少 永少
我2012因為TTS小分隊先入坑都以為自己遲
有朋友Lion Heart先鍾意添
目前起碼仲有隻正規你追
同埋就算冇cb 佢地ig都好多互動
宜家主要都係follow yoona同太妍多 其他唔係好識 睇返以前啲相yoona完全冇變咁滯太妍就主要聽佢唱solo 好撚好聽可以同iu匹敵
但好好奇唔係已經解散咗咩 點解仲有新歌同新活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞