[Sone] 現在是少女時代!!永遠是少女時代!!15週年粗卡!!!!

1001 回覆
67 Like 12 Dislike
我真係好鍾意Tiffany❤️
LM等0805
西卡生日粗卡
應該唔會睇
雖然最愛Jessica
不過中國節目就不了
新Post留名
預祝15週年
新post留名
琴日2ne1 coachella合體又一大堆人叫春問少時幾時合體了
快㗎喇應該
新po帶埋權呆留名

LM
應該淨係會睇cut 都唔想睇大陸嘢
但好掛住舞台卡

小說睇咗啲劇透有一段係講sm出爾反爾先搞到咁
作為11年到依家既團飯一直都覺得係垃圾sm問題

지금은 소녀시대!앞으로도 소녀시대!영원히 소녀시대!
소녀시대 사랑해❤️
Lm

418 Happy Birthday My J

15 週年各自繼續發光發亮

不求重逢,只求9個人開心幸福就好

利申:唯9 / 可以叫做8+1

下個月佢本小說下集一出肯定又會掀起腥風血雨
呢度多唔多人諗住睇《浪姐3》
應該淨係會睇cut 都唔想睇大陸嘢
但好掛住舞台卡

小說睇咗啲劇透有一段係講sm出爾反爾先搞到咁
作為11年到依家既團飯一直都覺得係垃圾sm問題

本小說要自己衡量有幾多成係取材自佢個人經歷
佢無可能將當年嘅事如實寫晒出嚟, 相信唔見得光(不論係對公司/自己/成員)同對佢不利嘅嘢一定唔會講
都係睇下就算, 當多一種版本嘅事件解讀
反正我從來都覺得SM/佢/媒體講嘅嘢都只係事實嘅一部分/各自帶風向
15週年倒數
Yuri上果集第六感又幾好笑
2個嘉賓都同班主持有唔錯嘅化學反應
成集都好多笑點
李伊庚一出場就好好食
Yuri睇落同劉在錫好熟 disney+套綜藝幾時有得睇
笑*
勁想快啲有得睇disney+套綜藝
想當年RunningMan 咆哮
咁係咪都好啦 都認同樓主講 公司/J本人 都只係攞咗某部分出嚟講 只不過追咗咁多年都知SM係咩公司
其他要走既 一係就雪勁耐先俾走 一係就打官司打到底
J 係無條件地俾佢走

利申: 係睇到頭幾樓見可以討論9人 咁先講下 非引戰
繼續愛曬佢地9個
咁呢啲我都記得 亦都記得練習生到個7年既感情互動唔係假情假意 930發生咩事都係個句等真相大白既一日 𣎴過J有時啲行為真係難理解

淨講少女時代呢個brand 期待8只15週年有咩搞作
好似話會有團綜🤡🤡🤡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞