[惠康]香港分區合併討論區(5)屌,走得快,好世界

849 回覆
4 Like 0 Dislike
星期四

放假

葡萄

做多2個星期就唔做
但有d唔捨得

做多一個星期就唔做
但係都有d唔捨得:(
係唔係羅黎賤

錦_?

做人唔好甘叻 唔係會俾d老二不眼紅
星期四

放假

葡萄

做多2個星期就唔做
但有d唔捨得

做多一個星期就唔做
係唔係羅黎賤

錦_?

好想知你係邊個 利申ptsa
星期四

放假

葡萄

做多2個星期就唔做
但有d唔捨得

做多一個星期就唔做
係唔係羅黎賤

錦_?

做人唔好叻 唔係會俾d老二不眼紅

放假

葡萄

做多2個星期就唔做
但有d唔捨得

做多一個星期就唔做
係唔係羅黎賤

錦_?

你咁叻 抵你俾人眼紅
[廢老]大種乞衣塞撚住惠康個出口 https://lihkg.com/thread/348326/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區
我個間都有

我果個area都有 同一個傻仔 日日走幾間拎印花 有次我爆撚晒粗大大聲屌鳩佢

放假

葡萄

做多2個星期就唔做
但有d唔捨得

做多一個星期就唔做
係唔係羅黎賤

錦_?

好想知你係邊個 利申ptsa

有緣會相見架啦

葡萄

做多2個星期就唔做
但有d唔捨得

做多一個星期就唔做
係唔係羅黎賤

錦_?

你咁叻 抵你俾人眼紅

MK 少少者
[廢老]大種乞衣塞撚住惠康個出口 https://lihkg.com/thread/348326/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區
我個間都有

我果個area都有 同一個傻仔 日日走幾間拎印花 有次我爆撚晒粗大大聲屌鳩佢

我個間係啊婆黎
我覺得問拎印花都算
有d廢老廢中會問人儲唔儲分 唔儲嘅話俾佢

葡萄

做多2個星期就唔做
但有d唔捨得

做多一個星期就唔做
係唔係羅黎賤

錦_?

你咁叻 抵你俾人眼紅

MK 少少者

咩區
女人做TM會唔會死快啲?過幾日諗住上去見

TM姐係咩?

TM姐係咩?

Trainee Manager

TM姐係咩?

唔會 舒服過仔 因為會有仔幫你手搬搬抬抬
同埋女通常管收銀/女人野 仔就全場貨 你話係咪著數D先
利 同期有兩個女TM都一早辭左職

請都唔好做呀

TM姐係咩?

咁佢哋做咗幾耐?

TM姐係咩?

咁佢哋做咗幾耐?

一年俾盡
新年你會好慘

TM姐係咩?

咁佢哋做咗幾耐?

考慮清楚先
依家苦無出路先做咋,啱啱畢業唔知做咩好
又等緊政府waiting list
無理由坐喺到唔做嘢等waiting

頭半年最好做
識人做左兩年
新人報到,又到星期一啦

自爆,有冇area16巴絲?
新人報到,又到星期一啦

如果waiting list都算大機會

一個半年 一個一年多啲
等有咩野問題 搵野學下好過
新人報到,又到星期一啦

Ptsa?

我都考緊某政府部門,冇理由要白白坐係度唔知做乜9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞