[惠康]香港分區合併討論區(5)屌,走得快,好世界

849 回覆
4 Like 0 Dislike
又星期四

慘慘

好辛苦

巴打 你入境考成點

應該收皮

你幾耐之前考? 我下星期fib 今晚先開始準備

咩係fib
又星期四

慘慘

好辛苦

巴打 你入境考成點

應該收皮

4月考
惠康壽司檔好唔好做?

好做過外面壽司鋪 不過有可能要走幾間

直接入去見會唔會請?走幾間意思係咪要去其他鋪幫手?

壽司檔係外判既 要去翻外判檔度見工
惠康壽司檔好唔好做?

直接去嗰檔口到見?
惠康壽司檔好唔好做?

直接去嗰檔口到見?

檔口無得見 其實係同爭鮮同一間公司
去爭鮮分店搵店長 再同佢講「你好 我想申請惠康壽司檔職位」
佢就會比份申請表你填 記得帶埋個人照片
做壽司有前途過店經理啦
做壽司有前途過店經理啦

對我黎講 兩樣都係屎 只不過壽司有門手藝後可以自立門戶
做壽司有前途過店經理啦

對我黎講 兩樣都係屎 只不過壽司有門手藝後可以自立門戶

但香港地 要自立門戶 談何容易
又星期四

慘慘

好辛苦

巴打 你入境考成點

應該收皮

4月考

見個收銀位都咁艱難
見個收銀位都咁艱難

人地間鋪都要缺收銀先請嫁大佬
見個收銀位都咁艱難

冇人時就冇人
有人就有到爆
見個收銀位都咁艱難

冇人時就冇人
有人就有到爆

暑假緊係大把人手 你試下新年去見工 弱智都請呀

btw
https://lihkg.com/thread/385269/page/1
見個收銀位都咁艱難

冇人時就冇人
有人就有到爆

btw
https://lihkg.com/thread/385269/page/1

暑假都完 都應該有位掛
又星期四

慘慘

好辛苦

巴打 你入境考成點

應該收皮

4月考

又星期四

慘慘

好辛苦

巴打 你入境考成點

應該收皮

4月考

又星期四

慘慘

好辛苦

巴打 你入境考成點

應該收皮

4月考

又星期四

慘慘

好辛苦

巴打 你入境考成點

應該收皮

4月考

考過PC,完fib發現份工唔啱自己無再繼續考,而家去做著pt先,其實到而家都唔知想做咩工,我應該點做
又星期四

慘慘

好辛苦

巴打 你入境考成點

應該收皮

4月考

考過PC,完fib發現份工唔啱自己無再繼續考,而家去做著pt先,其實到而家都唔知想做咩工,我應該點做

好正常 香港地十個有9個唔係做緊自己想做既野
又星期四

慘慘

好辛苦

巴打 你入境考成點

應該收皮

4月考

又星期四

慘慘

好辛苦

巴打 你入境考成點

應該收皮

4月考

我真係好鐘意翻工嫁
天天做港奴
天天做港奴

見個收銀位都咁艱難

冇人時就冇人
有人就有到爆

btw

年初前兩日飯錢有得claim
咁年初一同之後幾日點計話 唔記得咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞