黃師傅設計工作坊係咪真係有料?

126 回覆
2 Like 19 Dislike
你揾佢裝修公屋ok嘅,平平地
私樓不了咁老土,私樓裝到成陣公屋味
佢好多片都話幫後生仔裝修 但我諗極唔明邊個後生仔會搵佢既90年代裝修
細過佢=後生仔
窮撚/買可置公屋果啲,得10萬8萬budget,揾街邊啲垃圾師傅隨時比人昆,不如揾呢個黃師傅
宣傳好似做得幾足
又拍youtube又答埋底下啲enquiry
啲爛尾case當科普睇左學下啲常見伏位
有冇人幫襯過
感覺佢吹到佢班師傅好好手工,但係D設計款真心老土
諗住自己設計再俾人做, 咁樣好似好D 
手工還手工 美感還美感啦
睇佢d片 係俾到人信心既,外人邊識咁多行內野
間間都鬼咁柒,但你有圖guide 住佢可能會好啲。
睇左幾條片,真心筆直有限整公屋細屋黎講佢做嘅野係幾make sense
好似樓上巴打講,你拎得四五十萬嘅,搵設計公司當然更好
整ava61個段又好笑又悲哀
買舊d一/兩房無咁嬲
全部9up
睇得出佢都有心幫d 客慳錢既,反而想佢佢d 公司果隻抽油煙機係咪咁勁,出面唔見有得買
而佢6x歲
睇個樣似淘寶貼牌
斜教抽油煙機多數係大陸睇落靚靚
裝修依家整到入到伙當贏
裝修到幾靚,跟住咪又係比連登仔公屋豪裝窮酸走廊圖
咁佢都幾均真下,起碼會講啲中伏case,點樣執返同講到明頂幾年貨仔有錢再執
一半一半
有細心位,但大部分都係柒
啱啱完工就睇落去實用,其實都係櫃櫃櫃櫃就叫實用就叫好

ava個個梳化位先好笑
整排木就叫梳化位
未整墊都唔夠深度坐啦
整埋的話得半邊屎忽掂到有q用
上床個下唔留心一定會撞到
晚晚訓前個心理壓力都唔細
户主仲要真心係兩個人住。。。落街洗衫算啦
個抽油煙機柒到無眼睇
酸果啲住隔離,你懂的
住私樓嘅,連公屋都睇唔起,講唔上酸
算啦,想簡簡單單有間簡裝樓執幾件宜家傢俬入去住
都要俾人話老土,點解唔用四五十萬執到high end
我想第時用果四五十萬快D換間靚啲嘅先出錢有靚裝修唔撚得咩
Exact7ly, 真心啱,咪撚理連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞