Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(22)

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
75hz夠做? 我見又話殘影又剩
夠做
頂多出60hz 比你
最緊要大芒hdr 最好有埋vrr or allm
建議用4k電視玩
電腦需要32吋以上
'
玩緊cyberpunk 佢剩係得30fps
ching 你呢個budget 買電腦mon的話
寧願你買電視 144hz 同xbox 唔相容 要再較過120
好彩問一問 差少少柒撚左 買MSI 隻2k 144hz mon
基本既S MON: 4K, HDR, HDMI2.0
upgrade 少少: 43>50 大尺寸拎來睇戲, 最好有埋vrr or allm
慳返啲錢買Soundbar, 手制 同game啦
如果你電腦用就ok ge
你唸住插埋xbox 你要開多一個setting: 120hz for xbox
因為144hz佢會壓縮到得144p
我用緊144hz mon 兩連, 內置有三個setting 其中一個係120 hz

我淨係插Xbox 同 switch 電腦用laptop
laptop 無144 需求ge, 如果你需要外接 市面上有價格相宜既monitor
買大少少既4k hdr電視啦
唔洗智能都可以, 因為xbox就係萬用chromecast
144hz係for hardcore player, like apex PC 睇慢0.01格都會鬥唔到槍果種
Thanks
耳機同手制需要既
D錢可以用係果度
開太大聲會嘈到人
電競椅啊最緊要
有啊
電競椅個名唔係呃錢咩
啊 ! ! !
人嚟 , 拖出去斬
xbox youtube 2xspeed 有無人都係會聲畫唔齊
上網睇左啲fix都搞唔掂
我本身有半年pc game pass
console嗰個game pass使唔使開個新ac 定用返PC嗰個得?
有無巴打用SONY X90J電視來打,係咪都可以?
XGPU 同 PC PASS 唔同
諗住買電視打機
只需要考慮 LG OLED
用緊,唔錯,插hdmi 4
我鍾意你啲錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞