Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(22)

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
唔係啦 好似要官方整嘅場地先可以解到成就? 我嗰條賽道係第二個彎之後中間會有棵樹 啲ai會撞埋去
入完兩張金會員,再入三個月嘅gamepass,成功咗,不過唔知點解另外三張用唔到,係咁話錯誤
試多幾次唔得就搵客服啦
都係keep住爆機玩完del算吧

而且 Xcloud 又不是什麼全新的功能

俾多啲tb又點,每晚咪又係玩嗰一兩隻驚
點解xbox個成就系統成日咁多bug
上面有人講隻逃稅洋䓤今日試果然bug咗
之試ori空中殺三隻怪又係唔跳成就要開新save先出
Turnip Boy係咪bug 核彈成就,呢個好似要等開發嗰邊fix pc版正常解到
核彈同埋???呢兩個
殺咗隻???兩次都係無
之後試過pc 裝嚟解,但無同步save
都係等佢fix算
其實成就究竟係咪game廠寫
正常係,應該係懶得測試就推咗出嚟
頭先裝咗gamepass app
原來可以直接係電話 用cloud玩
今朝得閒開定 post 23
開 post 文大量修改 , 大量簡化
https://lihkg.com/thread/2979734/page/1
想問下有無Microsoft 搵到cs方法,想攪返個保養日期,但係點搵都搵唔到
已答
最近係英森買左個Used Arctis 7x, 冇乜問題
埋單 122鎊送到香港, 各位唔夠Budget 既可以諗諗
不過新既埋單都係150鎊 唔介意有開過既先好買 Used
不同遊戲有特製Touch Controls好玩過手機games
頭先就係用呢個方法玩tunic ,好玩
原來將ai較到最難 然後去玩pvp都解到成就
想問下Xbox series S 用咩mon 玩比較好 2k 定1080 144hz 夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞