Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(22)

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
唔洗翻譯嘅,要好留心睇本說明書啫
有啲你諗住好普通教學都會有解謎元素喺入面
隻game最好玩係啲解謎,要自己寫notes
真,打機打到要做功課咁,不了
Guardian of galaxy好underrated下 戰鬥系統幾有特色 對白寫得有趣 但冇咩人玩
銀河守護隊大推
我有落 List
依家download,爆完Dying Light 2就玩佢
我覺得戰鬥麻麻
但個故事性唔錯
睇隊員之間嘴炮都好有樂趣
我打機一見到佢講嘢就會飛咗佢
重點?

we’re working with Ubisoft to bring even more incredible games to the Game Pass library! In the next two months, Assassin’s Creed Origins will join the library for cloud, console, and PC via Ubisoft Connect app. We will also bring For Honor: Marching Fire Edition to PC via Ubisoft Connect app, and upgrade to the Marching Fire Edition for cloud and console.
手制果兩粒跟機電都幾襟用,打左幾十個鐘都仲有一半電
香港幾時先出到cloud 唔夠位裝game
係咪同步次世代升級
又乞到廁格起源
我未玩過
佢個鳩up做得好好 好認真
會喺唔需要你飛對話嘅時間出現
佢哋鳩up嗰陣甚至連字幕都唔需要睇

投入度同氣氛營造 我俾100分
唔會起data center所以唔會有
埃及旅行模擬器,啲風景幾正仲有得爬金字塔
期待
粒電係金XX,梗係有番多少耐力嘅!
果粒真係幾襟用
利申用緊
似足廿幾年前啲遊戲要摷攻略嚟玩
s 其實玩唔玩倒 cyberpunk?
買左turtle 600
玩到 記得開住冷氣玩
1.5版次世代更新左2k 30fps 無ray trace

Xbox Series X 追加兩種圖像模式「效能模式」以及「光線追蹤模式」。效能模式可提供 60fps、 4K 解析度的順暢遊玩。光線追蹤模式可提供真實感的陰影與反射渲染,搭配 30fps、4K 解析度。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞