Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(22)

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
係,想玩要搵碟或其他地方 digital code
lm
隻game問題
只要開多幾個save,就lag到懷疑人生
利申用xsx,有時會跌到唔夠30
我同意,買返黎用左一晚,第二日賣返出去
戴15分鐘耳仔開始痛
再想請教下邊度仲有digital code買?
竟然,仲諗住遲啲買隻
amazon
cdkeys
playasia
都幫襯過

幫你望左 amazon無晒 cdkeys $3xx, playasia $113
https://www.play-asia.com/forza-motorsport-7/13/70bvt1

講聲先playasia我淨係同佢買過點卡, work, 但唔知digital game code點
有冇邊隻好用推介
原本我都想買佢$648
我最後用返入耳式耳機插手制,都叫食到atmos
無線牛龜冇幾多隻有support
加上未有時間出去試,用住入耳式先,費事唔岩用又煩
唔該晒,我試下先
same幫推
可以試下搵佢地Online support, 之前玩 Back 4 Blood Online 有問題佢地都一步步fix到

https://support.xbox.com/zh-HK/help/games-apps/troubleshooting/troubleshoot-games-windows-10
同一個話題答完又問
屌,玩tunic都玩到部機自己熄,又要打過個大佬
爆能咗guardian of Galaxy了
唔係marvel撚都覺得好撚正 好有誠意
係gameplay時間太短同fps唔smooth有少少可惜
呢隻係繼witcher之後我覺得故事做得最完整團隊感做得最好嘅遊戲
係 , 一定要等佢完

冇留意
幾時有大貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞