[突發]係街執到幾隻bb貓

221 回覆
190 Like 10 Dislike
白色小手
好易攰 玩兩下就要訓
抹乾身同做好保暖

之後帶一帶去body check

想問下藍田邊度有好既獸醫

去觀塘東九龍動物醫院施醫生
白色小手
好易攰 玩兩下就要訓

好似話唔好戴噹噹
好似話唔好戴噹噹

佢太細隻 屋企又黑色地板 冇左個噹噹怕搵佢唔到
off topic
絲打人如其名
好得意
好似話唔好戴噹噹

佢太細隻 屋企又黑色地板 冇左個噹噹怕搵佢唔到

折左入面粒珠喇
留名跟蹤
貓聽覺好靈敏,好細微既聲音都聽到,你整個噹噹喺度一日到黑出聲係會令貓覺得好嘈好煩厭的,愛佢就唔好折磨佢
貓聽覺好靈敏,好細微既聲音都聽到,你整個噹噹喺度一日到黑出聲係會令貓覺得好嘈好煩厭的,愛佢就唔好折磨佢

但係佢一無左個噹噹就好唔開心好似自閉左咁喎

請享用
好靚仔
白色小手
好易攰 玩兩下就要訓

唔好用啷啷頸圈啊 會傷害貓貓隻耳

但係佢一無左個噹噹就好唔開心好似自閉左咁喎

一個係事實一個係你強加俾佢嘅感覺

但放埋左啲噹噹係一邊 佢自己見到遠處既噹噹會瘋狂去整響 玩唔停 勁開心咁
會唔會佢係貓既異類
佢唔中意彩色 只中意黑色 見到黑色就發哂癲咁
好難捉摸呀

但放埋左啲噹噹係一邊 佢自己見到遠處既噹噹會瘋狂去整響 玩唔停 勁開心咁
會唔會佢係貓既異類
好難捉摸呀

唔係噹噹係其他野佢都一樣會去搞
唔係因為佢特別鐘意噹噹
總之有噹噹對佢係折磨

會唔會佢係貓既異類
好難捉摸呀

玩具還玩具
你會唔會見到C朗吊個足球響心口行出街

會唔會佢係貓既異類
好難捉摸呀

你見有啲貓玩具入面都會有噹噹發聲,引貓去玩,但係掛係條頸佢郁少少就有聲,好似我放個鬧鐘係你心口,你瞓覺郁一郁佢就響,咁仲點瞓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞