[突發]係街執到幾隻bb貓

221 回覆
190 Like 10 Dislike
係朋友係泳池附近發現既 都觀察左成日
見佢地都無人理[大概12個鐘,無移動過佢地]
推斷佢地老母已經唔會返黎
驚佢地餓死 所以我帶左返屋企
餵左d貓用既奶奶
想問下另外有咩要注意
幾時先到我發動技能
抹乾身同做好保暖

之後帶一帶去body check
你好好人
餵足奶 環境乾淨就養得大
好快大個
抹乾身同做好保暖

之後帶一帶去body check

想問下藍田邊度有好既獸醫
你好好人

咁我本身都係愛貓之人 雖然無養貓經驗
餵足奶 環境乾淨就養得大
好快大個

好的
連登仔技能發動?
正呀
好可愛
煤炭屎鬼
黑貓 樓下街市有隻黑貓好痴我 餵貓阿姨都叫我帶走 但可惜我老豆唔準養黑貓

P.s: 養緊兩隻貓 但佢覺黑貓好邪
幾靚喎
黑貓 樓下街市有隻黑貓好痴我 餵貓阿姨都叫我帶走 但可惜我老豆唔準養黑貓

好多人都有咁既諗法 明明黑貓勁可愛
好可愛
煤炭屎鬼

煤炭屎鬼 我都係咁叫佢地
3-4個鐘餵一次奶,跟住餵完就搵濕水紙巾捽佢屎眼、丁丁放屎尿,注意保暖,如是者捱到戒奶

個陣都係岩岩完sem先執到兩隻BB貓先咁得撚閒照顧佢地

邪鬼
黑貓好多都好乖
more
3-4個鐘餵一次奶,跟住餵完就搵濕水紙巾捽佢屎眼、丁丁放屎尿,注意保暖,如是者捱到戒奶

點先知幾時戒奶?同埋有時捽佢都唔痾屎

邪鬼
黑貓好多都好乖

其實黑貓都好靚 不過我個幾隻有d係有時時白色
非全黑

佢半夜又唔撚係飲奶、大小二便唔願訓個陣,你要伸隻手捽住佢個死人頭先會肯安心訓覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞