[突發]係街執到幾隻bb貓

221 回覆
190 Like 10 Dislike
樓主你需唔需要籠?
屋企有個籠 兩位主人都唔需要了
想扔又怕浪費

加我telegram ah @sosiufir
邊個話貓一定鍾意有其他貓陪

之前隻貓同過bb一齊瞓
原本都以為會打架
但係佢會係咁lam啲bb同埋同bb一齊瞓
咁照咁睇應該都唔會憎掛

點解會同bb訓既

領養佢返黎個時
個個人屋企有貓bb同佢一齊生活

之前隻貓同過bb一齊瞓
原本都以為會打架
咁照咁睇應該都唔會憎掛

點解會同bb訓既

我本身係有2隻bb貓 之後1隻比咗親戚
剩低嗰隻就唔係好開心 成日 拋低 趴低

之前隻貓同過bb一齊瞓
原本都以為會打架
咁照咁睇應該都唔會憎掛

點解會同bb訓既

頂用人手機覆唔識打速成用語音 但禁錯sent
我本身係有2隻bb貓 之後1隻比咗親戚
剩低嗰隻就唔係好開心 成日自己訓係到唔郁
又唔食野 先問一問樓主會唔會比到一隻陪陪佢..
樓主唔好亂比貓人,因為貓仔如果習慣左你屋企,會唔習慣去其他地方,會好易藕病,想佢地去貓砂盤你可以擺d有抹過佢地尿既布或紙巾放入盤試下,不過佢地其實天性,一定會學識,另外如果要剪指甲,記得唔好剪到血管,慢慢學下,一開始唔好剪咁深
黑貓好靚
樓主唔好亂比貓人,因為貓仔如果習慣左你屋企,會唔習慣去其他地方,會好易藕病,想佢地去貓砂盤你可以擺d有抹過佢地尿既布或紙巾放入盤試下,不過佢地其實天性,一定會學識,另外如果要剪指甲,記得唔好剪到血管,慢慢學下,一開始唔好剪咁深

佢地宜家太細隻。。唔知幾時教佢地用貓砂好
成隻煤炭屎鬼咁

佢地宜家太細隻。。唔知幾時教佢地用貓砂好

其實唔洗特別教,不過買定貓砂盤擺係度穩陣d,同埋最好帶佢地check左先

健康成長
4隻都黑色
4隻都黑色

係啊 不過有少少白毛
好可愛 如果可以養就好喇
好可愛
LM

絲打有無養貓經驗?
好想養多隻陪主人

絲打有無養貓經驗?

無啊
最近養左好耐既狗過左身
有冇人鍾意拎起隻貓瘋狂索佢陣味
有冇人鍾意拎起隻貓瘋狂索佢陣味

d貓好香

絲打有無養貓經驗?

無啊
最近養左好耐既狗過左身

RIP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞