港女為打卡踐踏日本花田

271 回覆
474 Like 18 Dislike
始終都係搣唔甩支那賤種基因
在崎玉市幸手市的權現堂公園,櫻花和油菜花同時被看到,現在發生了踩踏油菜花的行為。 油菜花田裡也有看板,要求人們不要進入,但可以看到有人試圖在花田裡拍照。

在崎玉市幸手市的權現堂公園,在大櫻花樹下蔓延的是迎來了最佳觀賞時間的油菜花田。

在這個地方,櫻花和油菜花同時被看到,你可以充分享受春天的來臨,現在發生的事情是踩油菜花的行為。 沒有人進入花田。 到處都是人進入花田。

這被認為是"攝影",有些人試圖在花田裡合影。

在花田裡,它變成了一條小路,油菜花從莖上折斷了,倒在地上,看起來很可惜。 還有一個標誌,呼籲你不要進入。 我問了在裡面拍照的人。

-你知道禁止進入花田嗎?

來自香港的遊客
"我不知道,看著別人,我想,'哦,沒關係',我想,如果我在花附近拍更多的照片,我會更閃耀。

公園的負責人說,"今年是最可怕的,希望你能多想想。 就我們而言,我們很難長大,開花,這讓我心碎。

當油菜花被踩在地上時,它停止生長,它繼續呼籲人們不要進入。
前兩日台灣就有兩香港藝人對罵
今日日本就報埋呢啲無聊充滿疑點嘅新聞去指責香港人
其中有無關連和背後動機不得而知
但成段新聞都無聽到佢地講一句廣東話
呢個時勢更加少香港人會特登去日本旅行再返黎隔離
種黎比人欣賞嘅花田正常人都知唔踩得
打卡就乜都唔理 公主病女人居多
前兩日台灣就有兩香港藝人對罵
今日日本就報埋呢啲無聊充滿疑點嘅新聞去指責香港人
其中有無關連和背後動機不得而知
但成段新聞都無聽到佢地講一句廣東話
呢個時勢更加少香港人會特登去日本旅行再返黎隔離
中國基因
呢個時勢香港人去崎玉縣呢啲鄉下地方旅行
認真啲諗都知無乜可能。
唔識睇日文識唔識用 Google Translate?
好L多風向L
やっぱり中国人かwww
仲要報呢啲無聊之極嘅新聞
一睇就知老屈
其實點知佢係來自香港? 會唔會佢哋講嘅日文有香港口音? 有無精通日文師兄解答一下
公道D講,D花扁成咁
佢地應該唔係第一個入去

利申:非撐
依d真係大撚鑊
純粹問下
乜日本開左旅遊啦咩

每日1萬個QUOTA 唔係商務+留學之類?
屈咗佢哋係黃絲先啦
D死港女實係賤過雞 影撚衰晒
死港女為左打卡咩都做得出
見到其他人踩 佢地又踩入去 覺得無問題
攞長期簽證嗰啲
港女柒出國際
影衰香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞