[苗撚準備]以色列研究:第四劑輝瑞效力只有四周八周後幾乎消失

176 回覆
156 Like 12 Dislike
咁咪打多針囉
疫苗無副作用
不停上電
有呀,所以我唔打針亦唔會食口服藥,食下撲熱息痛、消炎藥算
4. Possible side effects
Like all medicines, this medicine can cause side effects, although not everybody gets them. Not many people have taken Paxlovid. Serious and unexpected side effects may happen. Paxlovid is still being studied, so it is possible that all of the risks are not known at this time.

Common: may affect up to 1 in 10 people
Diarrhoea
Vomiting
Altered sense of taste

頭盔文啫
你見個位醫生應該係因為係新藥唔想博
有四個星期唔洗心荒荒
抵打啦
會出事都係只有面癲心肌緊塞
買埋保險無得輸 留低係一份心意
第四針根本係必須
又反苗
香港正苦+垃圾磚家 : 睇唔到, 打完第4針好快D準備打第5678針啦

苗撚 : 正呀又有針打, 仲去得密過深水埗
反正都打咗 唔差在五六針啦
德國顛佬證實咗點打都無事

不過都唔會變superhero
鬼佬打87針都未驚過
佢唔敢面對
fake news
你依家歧視打針?
扮乜撚閪蟹吖你,打多一打啦,講經咩。
同抗生素一樣
其實任何野過量都會對身體有害
點解打咁多枝針又得既
幸存者偏差
只睇已打針無副作用人士
其他一律唔睇
咁咪無證據囉
政府話支針對你好
就係好啦 問長問短
日日打咪得囉
我唔會打喇,留返俾苗撚打啦DLLM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞