LiSA(織部里沙)樂迷俱樂部 #3

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

チケットをご用意することができませんでした。

又抽邊場
川崎個場落左3次 放棄了
pia 都要SMS
pia 都要SMS

唔只sms 要聽埋電話
pia 都要SMS

唔只sms 要聽埋電話

迫害外國人
pia 都要SMS

唔只sms 要聽埋電話

迫害外國人

繼eplus上周宣佈將會實施SMS認證後,pia亦宣布將會在8月上旬實施電話認證,需要打指定電話號碼確認,但只需要驗證一次

咁都OK, 出個日本電話Number認證一次就得, 冇eplus老母咁煩
pia 都要SMS

唔只sms 要聽埋電話

迫害外國人

繼eplus上周宣佈將會實施SMS認證後,pia亦宣布將會在8月上旬實施電話認證,需要打指定電話號碼確認,但只需要驗證一次

咁都OK, 出個日本電話Number認證一次就得, 冇eplus老母咁煩

eplus老母好似都係做一次
不過真係迫害外國人
所有野都係奧運既錯
pia 都要SMS

唔只sms 要聽埋電話

迫害外國人

不過真係迫害外國人
所有野都係奧運既錯

Eplus老母唔係每次買飛都要sms咩 ?

pia 都要SMS

唔只sms 要聽埋電話

迫害外國人

不過真係迫害外國人
所有野都係奧運既錯

Eplus老母唔係每次買飛都要sms咩 ?

http://eplus.jp/sys/web/pdf/ep170629.pdf
我理解就目前係認証左一次就OK
佢遲D會唔會搞每次之前都要認就

好能老
好能老

老火湯
新碟封面
新碟封面

風格又變左
新碟封面

風格又變左

今次通常好似靚d
有冇人有LDP啲官網大圖
啱啱先醒起未down
新碟封面

風格又變左

算唔算天真性感路線

正到痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞