LiSA(織部里沙)樂迷俱樂部 #3

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

成日哂淫腰淫腿

真係好淫 好色情

11月21 汪呀姐冇live 不如黎一黎香港啦

唔信會請到

19福岡24北海道唔信佢會去香港

唔信會請到

今年應該都冇咩可能 佢去都只會去台灣

唔信會請到

19唱完 20黎香港食小籠包 21唱完 22直飛北海道
幫埋佢Plan 識做啦

唔信會請到

幫埋佢Plan 識做啦

perfect池

唔信會請到

幫埋佢Plan 識做啦

perfect池

成日哂淫腰淫腿

點解要係21號嘅?
「ANISON DREAM STAGE 2017」- 第二組演出歌手公佈

第一組歌手MICHI來自沖繩,而第二組參演「ANISON DREAM STAGE 2017」的歌手跟她相反出身於北海道,那就是2014年主唱TV動畫『Fate/stay night [Unlimited Blade Works]』OP「ideal white」出道的綾野ましろ!

《綾野ましろ的簡介》
綾野ましろ是北海道洞爺湖町出身、現居於札幌的女歌手。
她憑著通透的歌聲,送上聽眾心底渴求的理想之歌及訊息。
2014年10月,綾野ましろ主唱TV動畫『Fate/stay night [Unlimited Blade Works]』OP「ideal white」出道。其後,她唱過『ガンスリンガー ストラトス』、『D.Gray-man HALLOW』等TV動畫的主題曲。不只日本國內,她也到過海外的動漫活動演出,其中包括新加坡、洛杉磯、德國、台灣等地。2016年10月,她的第一張專輯「WHITE PLACE」發售。被起用為TV動畫『Re:CREATORS』ED的新單曲「NEWLOOK」剛於5月發售,而個人巡唱亦將會舉行。

綾野ましろ的Tie-up作品包括:
.ideal white(TV動畫『Fate/stay night [Unlimited Blade Works]』OP)
.vanilla sky(TV動畫『ガンスリンガー ストラトス/雙槍激鬥』OP)
.infinity beyond(PC Online Game《ガンスリンガー ストラトス リローデッド/雙槍激鬥Reloaded》主題曲)
.Lotus Pain(TV動畫『D.Gray-man HALLOW/驅魔少年HALLOW』ED)
.NEWLOOK(TV動畫《Re:CREATORS》ED)
官網:http://www.ayanomashiro.com/

「ANISON DREAM STAGE 2017」
演出歌手:綾野ましろ、MICHI and more
日期:2017年11月21日(星期二)
地點:旺角麥花臣場館
(http://macstadium.hkpa.hk/)
查詢電郵:ads2017@ed-production.com.hk

回樓上
又加推真白
雖然真係幾正
不過如果真係講老女人希望係solo場
dd live好到喉唔到肺

成日哂淫腰淫腿

真係好淫 好色情

http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/28/171058_bc806d02511a215c286971b9472ff12e.jpg
套套衫都露腿露腰

成日哂淫腰淫腿

真係好淫 好色情

http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/28/171058_bc806d02511a215c286971b9472ff12e.jpg
套套衫都露腿露腰

啲腹肌
又加推真白
雖然真係幾正

你知唔知上年asl個老女人最後出場幾有女王feel
又加推真白
雖然真係幾正

未睇過asl
係sme老女人頭棒得幾首
岩岩跳順個人就無種感覺好失落
又加推真白
雖然真係幾正

未睇過asl
係sme老女人頭棒得幾首
岩岩跳順個人就無種感覺好失落

sme係西川黎左冇計 西川冇黎都應該LiSA最後出場
個人幾鍾意咁樣

高速版

又有老女人

高速版

高速版

有無人會換老麥minions?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞