LiSA(織部里沙)樂迷俱樂部 #3

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

去機場
感覺存活率大d

校定鬧鐘

祝你好運

成田定羽田

佢成田

祝好運
朝早要迫閘口

我坐緊Eveningliner 去了
訓機場算 訓酒店我驚6點起唔到身

我之前都試過 真係戴住耳機set鬧鐘訓

瞓地?
簡單講下兩日最鍾意既位 雖然非洲人冇乜人權

Day1

一聽到Say my nameの片想い就想喊 入左坑之後最想聽佢live唱呢首 終於願望成真

Peace beat beast估唔到首歌可以咁好玩 冇諗過會用咁既方式係live重現

Empty mermaid 同psy乜9 drive 超high,fing到手都斷

Believe in my self+shirushi 又係感動位,全場熄哂penlight欣賞,兩首又係聽到眼濕濕

LDP去到CTM 連續5首chur到爆 LDP做到全場一齊嗌個效果 都幾震撼 如果再多d人再大聲d就好
Comicjetcoaster d氣球好fail

用today收尾收得好靚

新曲 冇乜感覺 等佢出左loop多幾次睇下有冇新發現

今次無論歌單 把聲 都係世界級
係覺得舞台可以整得再華麗小小就好

講住day1先
CO-K 點解可以咁型

反轉著

Day1

一聽到Say my nameの片想い就想喊 入左坑之後最想聽佢live唱呢首 終於願望成真

Peace beat beast估唔到首歌可以咁好玩 冇諗過會用咁既方式係live重現

Empty mermaid 同psy乜9 drive 超high,fing到手都斷

Believe in my self+shirushi 又係感動位,全場熄哂penlight欣賞,兩首又係聽到眼濕濕

LDP去到CTM 連續5首chur到爆 LDP做到全場一齊嗌個效果 都幾震撼 如果再多d人再大聲d就好

講住day1先

フレーフレー 我覺得好正
成首好summer
CO-K 點解可以咁型

對老女人不離不棄 真係正
呢個post未夠兩日已經12頁 希望keep到
CO-K 點解可以咁型

反轉著

仲要d member完全冇人留意到
到d人twitter同佢講佢先知
CO-K 點解可以咁型

CO-K老師本身好似出面冇自己既band,剩係有搞教結他
之前らーめんず個堆就有好多都有其他野做
CO-K 點解可以咁型

co-k

Day1

講住day1先

フレーフレー 我覺得好正
成首好summer

新歌loop多幾次就會覺得好聽

Day1

講住day1先

Peace Beat Beast真係估佢唔到咁好玩
オレンジサイダー橙色燈好有feel,聽到好感動
仲有rock mode同best day best way,聽幾多次都唔厭
不過唱shirushi時個人無啦啦升到咁高

Day1

講住day1先

Peace Beat Beast真係估佢唔到咁好玩
オレンジサイダー橙色燈好有feel,聽到好感動
仲有rock mode同best day best way,聽幾多次都唔厭
不過唱shirushi時個人無啦啦升到咁高

オレンジサイダー個台set真係咁多首入面最靚
橙燈 雙panel 加埋件浴衣真係超有feel
接End of my world二代目doctor落empty mermaid feel到佢真係想砌番個故事flow出黎
Believe in myself d歌詞連埋個set聽到眼濕濕
諗佢由出道唱呢首唱到今日
Cosmicjetcoaster我覺得比番架花車佢會好玩d人

btw,織部里沙巴打可以早d起身睇
係機場見到LiSAッ子著住live t

一車車趕住聽日番工
Fans留名
Fans留名

Welcome
The end of my world之前ゆーこー既bass solo真心正

相認左?
fing到手都斷
fing到手都斷

Feel到聽日會唔想落床
成場day2都好正
覺得day 2 d mc 流暢d 自然d
可能因為唔洗收錄
成場day2都好正
可能因為唔洗收錄

唔使?
唔會卦,罪大咁貪錢
成場day2都好正
可能因為唔洗收錄

唔使?
唔會卦,罪大咁貪錢

LiSA 好似自己有講
成場day2都好正
可能因為唔洗收錄

唔使?
唔會卦,罪大咁貪錢

LiSA 好似自己有講

佢唱完戀之後有話今日既野無收錄應該冇事
我覺得索索點都有錄既 唔出碟啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞