LiSA(織部里沙)樂迷俱樂部 #3

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
82列 望左2粒幾鐘電視

無行過你個邊?

中間咁大條路佢唔行

今日坐29列 一洗尋日坐77既怨氣
想去hall tour
條頸就甩
有冇人完場會一齊食個飯

想去hall tour

搭單問 有冇巴打會去11月9個場

想去hall tour

巴打們點抽飛? hall tour開始海外lab抽唔到

想去hall tour

岩岩完晒碟抽先行個d
你上eplus或者pia睇下仲有冇先行
無就等7月尾公售坐山頂位
或者ticketcamp

今日係咪少左首歌?
btw 前幾頁個setlist 好似有首錯左,little braver轉左做believe in myself
想去hall tour

岩岩完晒碟抽先行個d
你上eplus或者pia睇下仲有冇先行
無就等7月尾公售坐山頂位
或者ticketcamp

Ticketcamp Ticketcamp Ticketcamp Ticketcamp Ticketcamp Ticketcamp
你地lab抽中左之後 其實點比錢
今日係咪少左首歌?
btw 前幾頁個setlist 好似有首錯左,little braver轉左做believe in myself

轉貼 應該都係23首
今日係咪少左首歌?

轉貼 應該都係23首

唔怪得 我數少左首rgr

搵人過日本入金
或者幫襯香港d代購鋪
八卦問下 你地係邊度食

我揾代購

我揾相熟代購幫我搞
今日係咪少左首歌?

因為day1同day2 satlist 唔同左好多
八卦問下 你地係邊度食

我秋葉原毒食

搵日本留校fd/咁啱飛左過去既fd
條頸就甩

今日setlist 整體好似正過尋日好多
我條頸都就斷
八卦問下 你地係邊度食

我秋葉原毒食

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞