交你老母稅 巴打用paypal優惠係steam 賺左5萬幾蚊!!!!

273 回覆
557 Like 9 Dislike
真支那人
賺左800

仆街啦你
死蝗蟲
支持交你老母稅告鳩steam無理ban AC
証明唔可以比任何著數香港人/中國人

比免費40蚊你
就會諗任何方法去搵1000個40蚊

條友都係白痴仔黎,
你狂用個Coupon任50000蚊入去一Check就Check到啦
分分鐘犯法
就係呢啲貪小便宜嘅撚樣 搞到一次$40都冇得攞
呢D成日都最後有條款話最終決定權係乜乜乜公司度
佢濫用福利咪同佢cancel所有history
40蚊一個
開左成1250個AC ?

一個AC可以用兩個$40
條友咁做有乜問題?

佢守緊你個規則架,1個ac 1次優惠,冇錯wo,又冇話限ip限不可轉讓。

你個規則唔夠完善係你間公司有問題,憑乜鎖ac?

好耐之前都有單話出左優惠卷,冇寫影印無效,結果比人無限影印,唔通又告鳩條友?

因為每間公司會加個保留最終決定權
就係為左呢d情況發生
唔好以為得你識玩
乞衣
屌你老味原本條友都夠柒,估唔到呢個POST仲有個人爭住再出黎柒多次 仲話有點你名 連登真係有好多ON9仔,笑撚死
屌你老味原本條友都夠柒,估唔到呢個POST仲有個人爭住再出黎柒多次 仲話有點你名 連登真係有好多ON9仔,笑撚死

果條友真係好笑
衝出黎柒
攞唔到優惠但係睇完呢個post好撚開心
呢d正乞衣嚟
就算有一萬個正人君子
一粒老鼠屎就足以搞臭香港個朵
呢d正乞衣嚟
就算有一萬個正人君子
一粒老鼠屎就足以搞臭香港個朵

所以香港已經無得救...

點解鄰國上網乜都要玩到實名制又要拿灑個人(蝗蟲)資料

一來政治目的

二來上網都上得賤過人

負評會係咩人

負評會係咩人

偷錢冇錯
點解唔偷得呀
又冇寫明唔比偷,我都唔係搶
重好過去搶

負評會係咩人

偷錢冇錯
點解唔偷得呀
又冇寫明唔比偷,我都唔係搶
重好過去搶

自己搞串個party仲講到好合理咁
呢d人唔死都冇撚用
條友咁做有乜問題?

佢守緊你個規則架,1個ac 1次優惠,冇錯wo,又冇話限ip限不可轉讓。

你個規則唔夠完善係你間公司有問題,憑乜鎖ac?

好耐之前都有單話出左優惠卷,冇寫影印無效,結果比人無限影印,唔通又告鳩條友?

因為每間公司會加個保留最終決定權
就係為左呢d情況發生
唔好以為得你識玩

agger
人地公司ban都係守緊自己規矩
傑出華人系列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞