交你老母稅 巴打用paypal優惠係steam 賺左5萬幾蚊!!!!

273 回覆
557 Like 9 Dislike
幅圖剩係寫ban佢買賣野之類,冇寫唔比佢玩個AC之前D game。佢係steam client login應該仲玩到之前D game
幅圖剩係寫ban佢買賣野之類,冇寫唔比佢玩個AC之前D game。佢係steam client login應該仲玩到之前D game

咁就好啦

你估五百隻GAME真係玩咩,次次登入都見到封紅信正撚到,又買唔到新game
屌你 搞到我冇得拎呀
一陣真係假膠跟車太貼就

跟車太貼又會點 好大件事?

搞到我冇得攞80蚊話時話五百幾隻game係咪好似咁樣昆返黎?
死支那DNA劣根性香港狗
屌你老母
搞到我拎唔到80hkd

支持事主告到steam破產

我誠心相信 交你老母稅 巴打係個殷實商人
發達大計
我係Paypal就告佢殺一儆百啦
實告到steam破產
抵撚死 搞到我今朝冇得拎

支持事主告到steam破產

我誠心相信 交你老母稅 巴打係個殷實商人

告佢啦屌,仲等咩
一望到咩免費40$就知又係D賺佣嘅POST
一睇就知香港人幾撚賤,底裡都係支那人,個個沖埋去貪小便宜

paypal都係賺佣

ching 你好叻呀

paypal都係賺佣

總有d人叻唔切沖出黎柒

係呀重玩倒,但係以儲game蒞講,佢比人廢曬武功,切左柒
同埋佢偷番蒞d錢未買驚

衝出嚟柒
條友咁做有乜問題?

佢守緊你個規則架,1個ac 1次優惠,冇錯wo,又冇話限ip限不可轉讓。

你個規則唔夠完善係你間公司有問題,憑乜鎖ac?

好耐之前都有單話出左優惠卷,冇寫影印無效,結果比人無限影印,唔通又告鳩條友?

你咪戇鳩啦,成陣支那味出哂嚟。
咁撚有口才告steam囉傻閪。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞