交你老母稅 巴打用paypal優惠係steam 賺左5萬幾蚊!!!!

273 回覆
557 Like 9 Dislike
抵啦打鞭仔
重諗住去搵律師
你諗到嘅嘢 steam班人會諗唔到?
柒頭

搵清洪都冇撚用啦
咁撚大間公司實有法律顧問之類既部門
重諗住去搵律師
你諗到嘅嘢 steam班人會諗唔到?
柒頭

搵清洪都冇撚用啦
咁撚大間公司實有法律顧問之類既部門
笑乜撚野呀
人地準備告到肥佬破產
幾時都話任何活動去到華人社會都會變質
咪撚推啦一個二個
學百份話齋雖難必誅呀 ,一於告到佢破產
仆街 我想拿40蚊優惠卷既機會都無埋

就係因為你地e 啲仆街 濫用同埋走灰色地帶
條友咁做有乜問題?

佢守緊你個規則架,1個ac 1次優惠,冇錯wo,又冇話限ip限不可轉讓。

你個規則唔夠完善係你間公司有問題,憑乜鎖ac?

好耐之前都有單話出左優惠卷,冇寫影印無效,結果比人無限影印,唔通又告鳩條友?

最後決定權都唔識,咪沖出黎柒

我發覺呢個條款上到法庭好似唔多理
都估到實有on9仔衰貪心係咁刷
你都on9 實告到steam變Steam(破產)
其實 15 個 account 點刷到五萬幾蚊,條數唔係好識計

想同我鬥?
幾時都話任何活動去到華人社會都會變質

永遠都要柒出國際
抵鳩死
個offer完左?
條友咁做有乜問題?

佢守緊你個規則架,1個ac 1次優惠,冇錯wo,又冇話限ip限不可轉讓。

你個規則唔夠完善係你間公司有問題,憑乜鎖ac?

好耐之前都有單話出左優惠卷,冇寫影印無效,結果比人無限影印,唔通又告鳩條友?

支持佢告鳩steam

美國就得
笑到我
一定係堅 佢比人bam左後嬲到震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞