交你老母稅 巴打用paypal優惠係steam 賺左5萬幾蚊!!!!

273 回覆
557 Like 9 Dislike

笑撚死我
傑出華人系列
笑死
抵喇
傻系
抵喇

夜媽媽笑到訓唔著
死窮撚冇錢買game靠埋呢d低莊手段搵錢
咁撚窮就咪學人打機啦

成堆親戚襯summer sale黎香港呀,睇字啦仆街!
睇人仆街就最
對唔住 我都拎咗160蚊
係用完條link被人hack咗定點 唔係好明
點睇賺左5萬幾
點睇賺左5萬幾

同樣疑問
死窮撚冇錢買game靠埋呢d低莊手段搵錢
咁撚窮就咪學人打機啦

成堆親戚襯summer sale黎香港呀,睇字啦仆街!

支那狗

強烈要求事主報警 比Steam 屈
賺左800

paypal 有個俾steam用既優惠卷,本來只係expect每個人用一個paypal acc用個優惠一次(二次?)
條友不停開新paypal acc黎刷steam wallet (steam 5 USD 岩岩好係40 hkd,即係免費)

然後仲好威咁上連登講
點知俾steam bam左,仲連埋本身既game冇埋,仲話大陸親戚黎左香港先申請左咁多

paypal 有個俾steam用既優惠卷,本來只係expect每個人用一個paypal acc用個優惠一次(二次?)
條友不停開新paypal acc黎刷steam wallet (steam 5 USD 岩岩好係40 hkd,即係免費)

然後仲好威咁上連登講
點知俾steam bam左,仲連埋本身既game冇埋,仲話大陸親戚黎左香港先申請左咁多

人無恥

然後仲好威咁上連登講

好想睇佢寫信同steam support講有千幾個親戚黎左香港
條友咁做有乜問題?

佢守緊你個規則架,1個ac 1次優惠,冇錯wo,又冇話限ip限不可轉讓。

你個規則唔夠完善係你間公司有問題,憑乜鎖ac?

好耐之前都有單話出左優惠卷,冇寫影印無效,結果比人無限影印,唔通又告鳩條友?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞