Kiki & May兩條友其實點維生

491 回覆
845 Like 38 Dislike
真係會窮
果個may
生撚到甩皮甩骨 五官成個呀儀咁畸型
真係好撚豬西
買咁多名牌堆砌自己都係一副寒酸相
佢個樣生成咁 適合用細牌子扮樸素
晾唔起就係晾唔起
睇佢失敗嘅五官基礎 整容都搞唔掂 底子太差
仲要成日影撚住佢個樣 條仔真係食開屎
利申電視youtube自己播 冇主動睇過兩件柒頭
佢啲廣告片 係完全植入式 唔收飾的。
係喎
以為瑞士仲會有多幾個景點
去完瀑布就完左

開頭又話有心理準備預左瑞士洗費貴
去到樣樣野係喺到轉港紙 話香港平幾多幾多
三角朱古力 lindt 朱古力都講左陣
食碗pho 又講咩香港求其搵間平d好食d
咁屈就你 咪撚去旅行啦
讀國際學校啲英文咁㗎咩
井底之蛙
咁叻你答埋佢
真 我睇晒成條片都覺得完全係無營養

喺餐廳食野又講唔出味道。
佢哋講野好撚無深度
kiki 本身有錢仔黎
本身住大坑私樓窮得去邊
好撚多傻閪睇
不能同意更多
kiki話個channel 本身做開旅遊
之前喺香港拍餐廳係為勢所迫
咁旅行片更加要拍得好睇d 啦
dllm 拍到去東涌兩日一夜staycation 咁
Youtube個會員功能呀
咁重要既收入來源都冇講
呢2條友拍片完全唔撚掂啦,講野唔吸引,又冇鏡頭。 一味影住自己讀白,垃圾都不如。 睇過1次之後都不了。咁都有咁多views, 痴撚線真係。悶撚到癲,好心學下人地點樣拍旅行片先再出黎啦
你係咪仲讀緊中學
眼鏡係貴但係日本牌子都係咁上下價錢
衫...佢好多都係Uniqlo 喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞