Kiki & May兩條友其實點維生

491 回覆
845 Like 38 Dislike
連登逢反必紅真係真理
咁既Channel 都有225k 訂閱
今日Live仲要有3000人同步睇緊佢直播
賺live 錢同 會員 周superchat 錢都賺到fatfat
你真係唔駛擔心佢地 佢地賺錢賺到手軟
肥娃d片真係廢到 拍d訪談片想扮有深度但又唔識問問題 拍vlog佢d生活又無聊平凡到震 每次睇完佢d片都唔明點解佢要拍片
人地本臭係富二代又要同你講咩??
因為有你呢d 人成日睇
每次睇完都有d罪惡感 好似間接支持左d 垃圾content
雖然我無sub佢 都係random播
睇下佢地屋企live,有錢就唔會住啲豆潤單位
雖然唔同意你睇法,但都覺得少少核突

幾晚live 停留係個餐廳menu到等觀眾「打賞」夠先order

明白個個玩法……但……核突過叫人課金

整左容?禁入去又無事
好肯定答你唔係
好似住CWB 除非近年搬左
D衫有幾貴
kiki個樣真係好撚猥瑣
我澄清,佢地冇講明

不過每次係餐廳揀得勁耐,耐到有啲奇怪,明明兩條友都揀好嘢,都要擾攘一番先搵waiter落order,過程中明顯係有一定量嘅人打賞或「講明」請佢地食乜課番個個食物嘅價錢

明嘅,全職yt,但感覺少許核突,睇緊live 個陣少許老尷

佢個口我諗起山頂奇館含住三粒嘢個個大口公仔

不過咁大個口應該可以含三碌洋腸
變左城之內
做飲飲食食先醒呀,起碼筆錢自己食左先。
多view數仲可以收廣告

仲要香港勁多人睇呢類on9野

利申:只係睇過佢地一條介紹大圍定唔知邊度既片就無睇過。唔係太啱心水。
一個喺ibank做打工仔,一個當自僱(創業)人士,當生意咁做,咁樣比都得既咩
發現你好鍾意睇佢地直播。影menu影得耐都會有呢啲幻想,觀眾課金幾時都有,係街邊行街係咪又係等人課先行去目的地?今日直播買薯條係咪又等課金,少啲幻想啦巴打

利申:日目都睇旅行直播,堅正到仆街,冇得去旅行睇得勁開心
連登仔真係無得頂,同上面個傻仔公務員hosicoPuST 一樣,佢由10萬訂閱反到30萬都黎緊,持續幫佢地上位逢紅必反,逢反必紅連登唯一真理
你講得啱,我幾乎晚晚追佢地fb live,所以先發覺佢地有咁嘅現象,因為每一次入餐廳都係咁

我都睇得開心,不過係覺得有啲肉酸
R飲R食就易,真金白銀係真唔係呀?
CWB左右附近

有幾次外賣CWB食評佢都透露番到屋企食係15分鐘左右嘅事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞