Kiki & May兩條友其實點維生

491 回覆
845 Like 38 Dislike
講垃圾,宜家于之俊垃圾啲

睇佢新個條布丁麵包食評,就知一個進步緊,肥仔愈拍愈hea

利申:睇佢第一次大阪生日片到宜家
于文俊
同意美國肉腸巴打
呢兩條友食相真係好肉酸
仲生存到係因為有班冇腦又唔會行出門口嘅小朋友支持佢地
借問佢地食邊間係藍店?
唔只,會員+開 live 科金先係重點,view 數呢啲唔係太重要
即係講唔出?????
食左咁多間,咁簡單你一間都講唔到,仲要叫我自己google,即係打手啦
唔好意思喎,我唔係佢地粉絲,我睇開alfred

睇你個死人款又係個班冇用嘅偏激派

就算係,人地唔少心食左間藍店啫,一向都黄開,成年幾嘅事都要搵番呢講,唔係打手搵賓周信
又上熱門
太天真

一個廣告出個post都幾皮啦 佢地又唔洗抽佣
仲唔計開live fans課金同訂閱果啲
屌你真係唔知價架喎
可以企起街度食嘅甜品
真係好特別
巴打唔洗理佢架,佢反左成年幾,由十萬上到三十萬都黎緊
好,你意思佢專反有10-30萬subscribers嘅youtuber?

幾時追擊alfred chan
佢開始少人睇啦
唔係呀,佢由10萬開始反kiki&may到30萬訂閱
其實我覺得佢堅幫到kiki&may
因為佢理據真係廢得太離譜
屌你老母臭閪,死分化L

綠店當藍店,搏人唔知係度鳩吹反kiki and may

死全家啦你

死埋你所以 疏堂親戚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞