[ONCE]TWICE討論區(44) 06.30(金) MUSIC STATION

1001 回覆
46 Like 20 Dislike

彩彩情不自禁摸mina個博頭 上次索完都未夠
仲要比mina發現左個表情好可愛

呢個行為真係好sheshe
有無巴打訂咗日專? 糾結緊買唔買

係tower record 訂左A 版

輕輕一推

帶埋豆同JEONGMI黎留名
返韓國了

我係無訂的

想要poster

我係無訂的

想要poster

同人收算...日專銷量留返俾啲架妹架仔沖
儲下錢先

日專同小卡都係有錢人既玩意

我係無訂的

想要poster

儲下錢先

買左一隻 然後打算收poster
間間都唔同poster 點玩啫

我係無訂的

想要poster

儲下錢先

我好似又訂晒
睇k con 首honey 又諗起豆係sixteen 個段rap 真係世界級
https://www.youtube.com/watch?v=FjTDPSfGNuE&feature=share

我係無訂的

想要poster

儲下錢先

我好似又訂晒

訂晒三版跟住開始後悔...好貴呀
臨瞓前重溫志效版Dream 把聲世界級
https://www.youtube.com/watch?v=HThLcjFN5cc

我係無訂的

想要poster

儲下錢先

好似有個人poster

我係無訂的

想要poster

儲下錢先

我好似又訂晒

訂晒三版跟住開始後悔...好貴呀

日專係正專 無計
唔買又心痕 係要比左錢先滿足
06.23(金)に発売されたViVi8月号特別版(2 stars)
日本で初めてTWICEが表紙を飾った今回の特別版は各書店やウェブ書店でチェックできます♪

#TWICE

好想買
香港幾時出同邊到買平啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞