[ONCE]TWICE討論區(44) 06.30(金) MUSIC STATION

1001 回覆
46 Like 20 Dislike
呢排係冇vlive定ch冇留底
好驚自己miss咗 ch+就冇得怨

真冇唔洗驚 如果有 個POST中間會有幾條友只係回個V字
btw想埋係咪得Tower records涉谷店買先有得抽polar?
係mini邊訂咗A版
第二批先有
唔知要等到幾時
係mini訂咗A版
第二批先有
唔知要等到幾時

https://twitter.com/ZYLeeTW/status/879721797041635328

大家都高左

Nayeon點會同彩彩一樣高

豆高左1cm

三歲好耐之前係vlive唔係係到笑話佢有163 豆得158咩

仲有明明話三歲高momo 0.5cm

呢d身高既話變就變架啦

豆係優私生 159CM

岩先睇完係158.9,豆話要進一個位

160先有肉食

https://twitter.com/ZYLeeTW/status/879721797041635328

大家都高左

豆高左1cm

三歲好耐之前係vlive唔係係到笑話佢有163 豆得158咩

呢d身高既話變就變架啦

都唔會變矮gua
我個friend7月尾先會到涉谷是咪皮已收

大家都高左

豆高左1cm

呢d身高既話變就變架啦

都唔會變矮gua

呢d資料報岀黎架姐 oppa都變a型血啦

制霸全球不是夢

制霸全球不是夢

其實都幾癲

制霸全球不是夢

其實都幾癲

HO BALL

制霸全球不是夢

其實都幾癲

HO BALL

清場
btw想埋係咪得Tower records涉谷店買先有得抽polar?

有。尋日先抽完

有。尋日先抽完

Sor,呢間冇你要係涉谷個間tsutaya 個間先有

子瑜張卡成700蚊
Cheer up jap ver豆賢個段好好笑

有。尋日先抽完

Sor,呢間冇你要係涉谷個間tsutaya 個間先有

制霸全球不是夢

其實都幾癲

HO BALL

清場

一直對泡無乜好感 但係twice真係不得了
身邊反開泡嘅朋友都有留意twice
9個天然靚女真係
(係我唯一睇一次就認到樣嘅韓國女國 )
最初係無意開utube見到 知twice好紅就開黎睇下
睇睇下就睇埋啲綜藝
好羨慕佢哋九胞胎嘅感情 又真又可愛 我係被依樣吸引
好似一班好姊妹一齊朝同一個目標努力
好熱血
雖然我未到fans程度
但係都祝願你哋偶像去邊到繼續大紅大紫
好想要
好想要

想要
好想要

想要

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞