[ONCE]TWICE討論區(44) 06.30(金) MUSIC STATION

1001 回覆
46 Like 20 Dislike
信和有碟未?????

有啦 見人450買咗隻A盤
我已經毒到d miss 阿sir 都知我锺意twice

殘體

點解會咁lol 我用速成打咖wor

一直對泡無乜好感 但係twice真係不得了
身邊反開泡嘅朋友都有留意twice
9個天然靚女真係
(係我唯一睇一次就認到樣嘅韓國女國 )
最初係無意開utube見到 知twice好紅就開黎睇下
睇睇下就睇埋啲綜藝
好羨慕佢哋九胞胎嘅感情 又真又可愛 我係被依樣吸引
好似一班好姊妹一齊朝同一個目標努力
好熱血
雖然我未到fans程度
但係都祝願你哋偶像去邊到繼續大紅大紫

齊來變做 ONCE, 生活更歡欣

原本係盲反撚 見泡菜就屌
子瑜事件之後開始留意twice
之後就愛上咗小隊

same

sana唯飯後
入埋momo坑
對痴線嘅特別有興趣
信和有碟未?????

仲見到有人講韓國賣$2xx

每個成員唔止一張簽名polar...

點解我唔係日本

你玩埋我個份

啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
信和有碟未?????

仲見到有人講韓國賣$2xx

邊有可能阿…
我琴日先搵過…

我都毒到朋友同事都知我鐘意twice

9個天然靚女真係
睇睇下就睇埋啲綜藝
好熱血
雖然我未到fans程度

之後就愛上咗小隊

same

sana唯飯後
入埋momo坑
對痴線嘅特別有興趣

我第一個係睇TT 之後一路睇
睇到啲一對對 就自己開始search
哇 真係好sweet
然後唔覺意睇埋優雅的私生活
真心覺得感情咁好團隊 做咩都吸引到人
我都覺sana幾好 但其實佢嗰種性格好易畀女仔搬弄是非嗰類
但一路睇 發覺佢其實同各成員好friend架喎!
彩瑛唔似會同你扮friend嗰類人 都同sana好friend
咁sana應該係私底下都係好嗲成員嗰種 唔係有鏡頭先扮野
之後就覺得 九個都好真好得人鐘意
做綜藝我覺得有無劇本都唔緊要啦
佢哋啲眼神 小動作都畀人知道佢哋嘅友情係真
信和有碟未?????

信和賺足一百蚊有多
Btw 日本嘅once post開到第79 (好似係)

9個天然靚女真係
睇睇下就睇埋啲綜藝
好熱血
雖然我未到fans程度

之後就愛上咗小隊

same

sana唯飯後
入埋momo坑
對痴線嘅特別有興趣

我第一個係睇TT 之後一路睇
睇到啲一對對 就自己開始search
哇 真係好sweet
然後唔覺意睇埋優雅的私生活
真心覺得感情咁好團隊 做咩都吸引到人
我都覺sana幾好 但其實佢嗰種性格好易畀女仔搬弄是非嗰類
但一路睇 發覺佢其實同各成員好friend架喎!
彩瑛唔似會同你扮friend嗰類人 都同sana好friend
咁sana應該係私底下都係好嗲成員嗰種 唔係有鏡頭先扮野
之後就覺得 九個都好真好得人鐘意
做綜藝我覺得有無劇本都唔緊要啦
佢哋啲眼神 小動作都畀人知道佢哋嘅友情係真

真係好鐘意睇佢地打打鬧鬧 佢地9個睇得出係真係好fd 大家好唔同性格 但又相處得好好
Btw 日本嘅once post開到第79 (好似係)

唔明 咩post

表示公司成枱都係twice既野
信和有碟未?????

信和賺足一百蚊有多

信和有 啱啱睇完通常220 a390
b好似320

For 燈神嘅
想問下日專團卡有咩用
信和有碟未?????

信和賺足一百蚊有多

信和有 啱啱睇完通常220 a390
b好似320

信和都算只係賺你$50差價左右

成個private ig都係twice點睇

挑戰自己,影響埋身邊啲人課金

成功引左個fd 做once 好有成功感

有個fd成日係gp貼momo
跟住我咁岩見到sana張圖就中左伏
以前入7仔買野飲揀好耐
依加極速拎支寶礦力

有個fd成日係gp貼momo
跟住我咁岩見到sana張圖就中左伏

身邊好多人都睇左娛樂台啲po 有次見到個friend用Momo做wallpaper
以前入7仔買野飲揀好耐
依加極速拎支寶礦力

LA~LA~LA~LA~LA~LA~LA~LA~LA~
LA~LA~LA~ LA~LA~LA~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞