[ONCE]TWICE討論區(44) 06.30(金) MUSIC STATION

1001 回覆
46 Like 20 Dislike
好似係躺播live
韓國個邊多數讚sana 無咩提子瑜
台灣個邊d 子瑜粉唔開心

究竟台灣嗰邊有幾多子瑜唯飯?

基本上大部分都子瑜唯飯

台仔仲要破璃心

佢地d新聞全部有關TWICE既都係focus子瑜
好似係躺播live

基本上大部分都子瑜唯飯

台仔仲要破璃心

合理既搞到咁大單實全台撐子瑜
好似係躺播live

基本上大部分都子瑜唯飯

台仔仲要破璃心

聽講好似好極端
一係唯飯一係anti
好似係躺播live

基本上大部分都子瑜唯飯

台仔仲要破璃心

聽講好似好極端
一係唯飯一係anti

玻璃到 人地唔講就唔開心
想人講子瑜先叫人講其他成員
反而我覺得而家台霉少左淨係focus係子瑜度, 有好到
之前真係誇張

又係子瑜

到底有無人知佢諗緊乜

咁耐都未有once問momo點解要咁樣 想睇佢會點答

佢shy shy shy所以喱埋

好大機會係素顏 想搵野姐住

https://twitter.com/marvelofmomo/status/879270502526734337
今次有片添

點解子瑜可以冇反應

因為兩個都係笨蛋
BaboLine

似曾相識
一模一樣
有冇人知道子瑜同志效發生咩事? 我去刷TT 日本版就見到話唔好單獨提佢地兩個名= =, 好想知道發生咩事......

更衣室事件
反而我覺得而家台霉少左淨係focus係子瑜度, 有好到
之前真係誇張

未識TWICE果時見過篇MOMO名都無
叫子瑜隊友
台狗不嬲都係咁

洗乜理D on9 全世界都知佢地既格
人品唔好 成績又唔好 唔明點解仲有fans

勁冇品

我mo 已經因為發音問題而自卑過
班撚樣仲要係到恥笑 我真係屌哂佢地老母

我係YG飯 但我好憎佢地

我桃

ikon 有無LINK睇咩事果D 我無睇其他團

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1498374400.A.72E.html

睇完 扮人發音真係on9 仲要誇張

扮我mo發音 扮完仲要瘋狂恥笑
仲有唱左小小signal副歌 d表情同動作誇張到 睇落似醜化緊twice多d
話說KK既日漲幅就比LOA追過 KK係咪拍得真係咁差

Kk好正喎
有故事性
沈頭戰個到又攪笑

仲有落樓梯都好正

我mo 已經因為發音問題而自卑過
班撚樣仲要係到恥笑 我真係屌哂佢地老母

我係YG飯 但我好憎佢地

我桃

ikon 有無LINK睇咩事果D 我無睇其他團

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1498374400.A.72E.html

睇完 扮人發音真係on9 仲要誇張

扮我mo發音 扮完仲要瘋狂恥笑
仲有唱左小小signal副歌 d表情同動作誇張到 睇落似醜化緊twice多d

希望巴打留意 momo是我的
一模一樣

事到如今,唯有等我吹奏下呢Dline
有冇人知道子瑜同志效發生咩事? 我去刷TT 日本版就見到話唔好單獨提佢地兩個名= =, 好想知道發生咩事......

更衣室事件

同我往死裏打

更衣室事件

同我往死裏打

而家睇番都覺好笑

更衣室事件

同我往死裏打

而家睇番都覺好笑

好似有人信咗?

更衣室事件

同我往死裏打

而家睇番都覺好笑

好似有人信咗?

會唔會係咁呀

更衣室事件

同我往死裏打

而家睇番都覺好笑

好似有人信咗?

認識的哥哥果個

Kk好正喎
有故事性
沈頭戰個到又攪笑

仲有落樓梯都好正

Kk好正喎
有故事性
沈頭戰個到又攪笑

仲有落樓梯都好正

唔使谷kk 爭年歌咩
去loop 番晚先

Kk好正喎
有故事性
沈頭戰個到又攪笑

仲有落樓梯都好正

唔使谷kk 爭年歌咩
去loop 番晚先

年歌唔係關音源事咩
youtube都計?

Kk好正喎
有故事性
沈頭戰個到又攪笑

仲有落樓梯都好正

唔使谷kk 爭年歌咩
去loop 番晚先

年歌唔係關音源事咩
youtube都計?

應該唔計 有都計好少

Kk好正喎
有故事性
沈頭戰個到又攪笑

仲有落樓梯都好正

唔使谷kk 爭年歌咩
去loop 番晚先

年歌唔係關音源事咩
youtube都計?

原來唔關嫁?
淨係知今年kk 有機會拎咋

Kk好正喎
有故事性
沈頭戰個到又攪笑

仲有落樓梯都好正

唔使谷kk 爭年歌咩
去loop 番晚先

年歌唔係關音源事咩
youtube都計?

原來唔關嫁?
淨係知今年kk 有機會拎咋

唔計都要loop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞