[I/A]新世界狂歡(2)托帕係總攻![BL]

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
啲異變怪獸又整得幾靚
無大奶奶SSR同托帕SR SSR真係好難5攞三星
WLTF我啱啱用紅鑽單抽出崑西SR碎
終於有20碎有崑西SR啦
親愛的主人們,
為了更好地瞭解大家對於《新世界狂歡》的想法,我們準備了一份作答時間約為 3 分鐘的問卷。
請主人仔細閱讀並填寫問卷,確保資訊真實準確。
每一位主人的建議都非常重要,是我們優化遊戲體驗的關鍵!
只要填寫這份問卷,就能獲得在下的小小回饋,幫助主人在卡萊因大陸的旅程更加順利。

【活動時間】問卷發佈後 ~ 4/21 12:00 (UTC+8)
【活動內容】正確填寫問卷,即可獲得獎勵。活動結束後還會抽出10名幸運得主,贈送「隨機SSR角色」
【活動獎勵】晶靈石*100
【問卷網址】https://forms.gle/ZUAjv2DZbHVq363U6
隻石頭人硬到打唔郁
係咪唔止我一個打青蛙就要用隻手遮住半個moon
hi5 我都係
係驅使我練到可以auto過的推動力

打咗好多次檢30 爭嗰屌屌就可以3星
Pro: 多個星期儲石儲券
Con: 要忍成個星期唔抽得布B
有無咁驚
崑西對波都好撚正啊屌
我估要有崑西SR/SSR或者副團長SSR先得
八雲係火屬被剋,玖夜可爾群攻打石硬打唔郁,崑西木屬剋水睇FB話SR都夠砌,副團長水屬無事無幹SSR開技就得
差咁撚少就升潛力ATK啦diu你

檢5 三星隊
火屬小怪有同名在場會加攻所以要打死先
如果唔係打得好痛血線會有危險
上單體大炮會安全點
啱啱上嚟呻吟完就符碌過咗
但都係要升潛了 唔升打唔到上去
點解10會易過5
10打得好開心祭司真係好仁
檢5無用腦AUTO 20回合先完成 仆街
真 心入面啲OS淫到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞