[I/A]新世界狂歡(2)托帕係總攻![BL]

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
聽聞係
呢隻game幾時先有0.5眷屬
我也想@官方 請讓我屌他吧
想問大家有冇買常駐SSR禮包? 好似好抵屌驚忍唔住手
如果你驚一世都抽唔到隻角就都值得買
有愛就買不過活動pool都會有機率出到常駐
所以其實就唔太急 如果你心急想同佢爆房就
好似又冇咁驚既 應該唔會咁唔好彩掛
活動pool出左副團同可爾 想要常駐奶綠多啲
話說我好蠢,探索升nr 卡潛能想升到三,我開埋個被動技,但係其實升滿二就得
唔係升3星就可以加探索?
關潛能事?
有時啲條件要潛能十幾層
第2個保底終於抽到奶綠冇石抽黑皮了GG
體力藥水會過期,過期前通常會一炮過用晒
蜜話藥水你地慢慢用定係用晒佢?
緊火時一炮過用
講到你會抽普池咁
戰鬥伊得表示要升角有蜜話素材就會狂食
看破不說破留兩分薄面
不過下次活動應該係獸耳組,銀包終於可以休養生息返陣
任何時候都好緊火但又想留返俾下個新角
未試過唔夠蜜話點數 反而係無素材先
結果費事無野餵浪費自然回 反而無用啲藥水
諗起下期活動就煩
唔想抽新角但為咗活動加成要升SR玖夜

估計兩隻奶無加成 感覺玖夜高機率出補師
真係 成日為咗活動升唔想升嘅角 曬錢曬素材
yes.......
可唔可以唔好迫升d 唔想升嘅角
一係d 積分易攞d
蜜話素材好快冇晒+1
之前d體力全部用黎刷蜜話素材無乜點樣刷錢同水升lv

不過色色伊得等緊同好多個仔仔開房連蜜話點都唔夠用
祭典關兔仔變鷹咁賤 好彩我打塔個陣啲角有升高少少
真係要升高少少 至全部50lvup
唔係好似我咁臨尾贏先毒死咗一隻 咁就無咗10%分

親愛的主人:
《新世界狂歡》預計於04/28(四) 14:00 (UTC+8) 開始進行資料更新,本次為不停機更新。
待更新完成後,請主人重新開啟遊戲,即可下載最新的遊戲資料。

※註:雲遊玩版本因應更新作業,將於14:00(UTC+8)開始進行停機維護,預計17:00完成更新。

❤更新內容❤

1.新增角色:
★SSR 啖天
★SR 啖天
★R 啖天
★N 啖天
2.新增【烈日驍勇】限定PICK UP召喚機台
-活動時間:2022/04/28 更新後~2022/05/19 12:00(UTC+8)
-機率資訊:★SSR啖天0.8%/★SR啖天1.6%/★R啖天/★N啖天
-本次新增角色「啖天」,將於「主線第十章推出時」加入常駐契約、友情契約
3.常駐契約、友情契約新增角色
★SSR 戰鬥人偶與回憶-布儡(常駐契約限定)
★SR 魔人偶-布儡
★R 謎樣人形-布儡
★N 純真傀儡-布儡
※SSR 戰鬥人偶與回憶-布儡 僅加入常駐契約,不加入友情契約
4.開放主線第九章【太陽城之主】
5.開放第九章關卡任務
6.開放【啖天專屬】蜜話道具關卡
-開放時間:每週二、四、六、日
7.新增【第9章禮包】限時禮包
-禮包內容:魔力契約x10、大型祝福藥水x10、魔獸之爪x1、聖樹木材x1、精靈純露x1、陽之實x1、混沌之晶簇x1
-禮包價格:1724 Ecoins
-購買資格:通過9-13關卡
-可購次數:1
-可購時間:通過9-13關卡起168小時內
8.新增【第9章禮包SP】限時禮包
-禮包內容:魔力契約x30、大型祝福藥水x20、SSR啖天x1、SSR啖天的魔力碎片x10
-禮包價格:7499 Ecoins
-購買資格:玩家等級達LV5以上
-可購次數:1
-可購時間: 2022/04/28 更新後 ~ 2022/05/19 12:00 (UTC+8)
※玩家於期間內登入,即可獲得限時7天的購買機會
※註:【第9章禮包SP】限時禮包將在 2022/05/26 更新後變更購買資格
※04/28至05/19未購買過【第9章禮包SP】的玩家可再次獲得購買機會;已購買過禮包的玩家不會再次獲得購買機會
-05/26更新後購買資格:通過9-14關卡
-05/26更新後可購時間:通過9-14關卡起168小時內
9.新增【主線第9章開放紀念】限時禮包
-禮包內容:晶靈石x600、上級日月精華x20、快速通關券x30
-禮包價格:600 Ecoins
-購買資格:商城功能開啟
-可購次數:3
-可購時間:2022/04/28 更新後 ~ 2022/05/19 12:00 (UTC+8)

❤優化及修正部分遊戲內容❤
1.調整「魔法師特權」售價晶靈石110之商品內容,
由原本「金幣x38,000」提升為「金幣x39,200」(售價不變)
2.更新【卡池契約召喚說明】文字,新增不同角色稀有度可獲得「魔力碎片」數量之說明
- 更新前:
「※當契約召喚出重複角色時,會獲得對應角色的「魔力碎片」;角色累積取得270片魔力碎片後,將於每次重複召喚時獲得「浮影晶石」。」
- 更新後:
「※當契約召喚出重複角色時,會獲得對應角色的「魔力碎片」(SSR:30片、SR:20片、R:10片、N:10片);角色累積取得270片魔力碎片後,將於每次重複召喚時獲得「浮影晶石」。」
3.優化遊戲音效平衡
4.修正部分遊戲內文字錯誤
5.修正部分遊戲內美術素材
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞