[I/A]新世界狂歡(2)托帕係總攻![BL]

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
不要再說了。。。好辛苦湊齊兩隻新SSR 課左金想快啲色色 點知room2衫都費事除 好咩咁樣
真!啲音樂真係好唔掂
啲音樂咁我都見到有台灣人J得落
珍 體力方面真係唔多合理 升隻人隨隨便便已經十幾廿萬
但係40幾lv先得百幾體 打一關超已經要40 唔打又無資源練人
體力藥又有期限無得儲 完全係個死循環
好似AVG/小遊戲風格但課金價都幾高下…

不過3間公司都係新公司只係開左1-2年,真係希望唔好咁快收皮
BL 無碼R18驚佢獨市
大家好 我新手岩岩入坑 仲咁岩抽中新活動兩隻SSR (其實係見到有人畫佢地好靚所以dl左黎玩 玩玩下覺得幾正)
想問開蜜話第2間房應該用鎖匙定係升星等突破抵啲? 唔記得點解會有齊5個屬既鎖匙 但啲碎片係要我狂抽先有機會中? 咁咪好難中 唔該定大家先
如果係常駐SSR之後有機會抽返又唔係好緊火我會等升星
但限定角完左呢個池應該暫時都唔會復刻住?
其實睇你仲想唔想喺呢個池抽落去
我見出貨機率咁低
我會寧願用匙開房,留返啲石之後抽其他池
不過聽呢度講五房好似係要用五條同屬匙去開?
唔係好急但呢個春色獻禮係有限期? 咁活動完左我咪抽唔到碎片局住要用鎖匙? 所以就一開頭最好抽碎片? 但0.6好難抽
五條鎖匙咁咪一定要課 0.6真係好難抽 仲要抽到一次碎片得5粒? 即係要抽中6次
啲碎片可以用保底石(浮影晶石)換,每抽一抽有5粒,但係30粒石先換一片,要換三十片,即係要900保底石
換咗三十片之後仲會加價,變成60粒換一片
所以完咗活動你都可以攞到碎片,但係攞碎片嘅途徑都係抽卡不過你有咗第一隻之後唔一定要繼續抽嚟升星
+1,未試過咁缺錢
利申有課大月卡有課45lv(?)禮包30抽禮包etc
如果你抽中同一隻,佢係會俾30片個隻嘢嘅碎片
你開五房嘅話三星就得,總共抽4隻返嚟就開到
利申少玩手遊,基本上呢兩三年淨係肝艦c同御城re,城娘其實某程度都算手遊了
戰鬥既話女性向賣劇情賣人設嚟講中下,同埋啱啱開服玩法係用嚟慢慢加的,呢方面尚可接受
音樂就…………我會話啲bgm真係至少10年前既水準
音樂方面唔係專家唔評論,但bgm時長太短,除左活動嗰兩首bgm之外其他既bgm無論係style定嗰種節奏都真係15年前既水準,exac7ly嗰時日本頁遊台服既感覺
食水深唔深就,利申平時一見呢種淨抽卡無天井既手遊例如fgo同twistwonderland就唔會玩,係bl+台灣公司有中字我先踩入坑入面
常駐無保底真係唔掂,無天井又唔會玩傻人既前題係你好多角色,有天井既城娘我肝左5年左右舊既7星都仲未齊晒又出新既
你講定之後會復出都好啲,而家你啲劇情又唔被人擺上網,又話期間限定,你個驚又賣劇情為主,咁點玩啊ching
我相信大部份出面既手遊都會有非官方用愛發電wiki,通常最基本都會有數值劇情對白同角色立繪,有啲會有埋對白mp3檔拆包
你話錄影錄音唔比我明版權問題,但淨對話據我睇fb group話都好似唔比,咁咪會有上次白情退坑潮lol,見有人課金300抽無保底無天井下一隻無白情真係好難唔退坑架,課咁多金連白情角色劇情都無得睇下
實有公司見佢咁短時間就成200萬人下載+Twitter暴動,就會抄呢條橋賺錢架
我估會有日本公司響台灣註冊分公司然後出無碼咁繞過日本政策好似無碼片咁
不過係無人行頭姐+日本武肺下啲手遊公司都跪唔少咁解
唔該哂清
咁好似都係抽卡博抽中佢攞30碎片抵啲 唔該哂清先
另外想搭單問而家有活動係咪應該專注打活動關換劇情先? 不過而家lv太低唔夠戰力淨係打到狩獵2換到好少分 仲要4000幾分先換到第3個劇情
建議你照打活動,佛系睇劇情啦(我自己都係)

你要打難關就要升角嘅level,升角嘅level前題係升自己人物level,人物level經驗係任何關卡都係1點體力會有12經驗,所以打咩關都冇所謂

而家打活動有嘢送,都可以幫你升角
同埋有台灣人計過人用越高加成打,比起你用低加成打難啲嘅關好

懶人包:打活動,唔一定要打最難,越高加成越好
你冇綁account ?
活動崑西升星比較抵,因為目前唯一一隻SSR坦而且升星加成大,之後玩落去會有用
活動奧利文抽唔到就用匙開房都ok,暫時水屬性角色唔太多匙慢慢儲下
開個email綁左先
我有幾個device 不停 log in log out課埋金都無問題
你咪試下攞第二部機試下登入先
你㩒課金嗰下出erolab個版就會見到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞