[I/A]新世界狂歡(2)托帕係總攻![BL]

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
托帕咪比咗野食叫你餵 唔睇劇情啊喇
我有睇,但我以為要毒死整死佢地
對唔住我係黑心伊得

慶祝《新世界狂歡》社群突破20萬追蹤 🎉

謝謝主人們一路以來的支持和陪伴
為了感謝主人們的愛戴,眷屬們準備了小禮物要送給大家。
日後也請持續關注我們的最新消息和活動!

立即登入遊戲,使用下方的虛寶碼領取獎勵吧!

- 獎勵內容:晶靈石x600、金幣x5000、回憶圖畫x3
- 虛寶碼:JG6E5L954DH

兌換期限至 2022/04/30 23:59 ( GMT +8 ) ,請主人們把握機會領取!

兌換方式:
Step1. 點擊遊戲大廳右上角「三條線」,並再次點擊「設定」
Step2. 點擊右上角「其他」,點開右側「虛寶碼」,就可以輸入虛寶碼拿獎勵囉!

#新世界狂歡 #BL #Yaoi https://images.plurk.com/nysABK6oOH8WsHV8Jcp9e.jpg
笑死我我認我第一次都冇睇buff,以為要比佢哋吸血,防到天荒地老

終於過到
其實升lv定升潛力抵屌啲
LV
但限lv嗰啲關焗住要人升潛力
我都係,防左5-6次左右上噗一睇先知自己on9左
我祭典2加成10%都未過到
利申塔打到39
熊>兔>新怪>垃圾A>B
每隻角起碼4500血 麻痺重開
4500…………我堆加成角好似得2隻有>lv45……4500血咩黎
隻新怪有波開技打44xx
4500血已經最低要求 我最低lv個隻都48lv
祭典1我大奶綠同托帕未練好,勉勉強強咁刷狩獵5有加成90%
ps無常駐大奶綠
試開咗一次祭1已經決定繼續穩陣地刷狩5+100%
呢幾日玩活動一野由30lv彈左上42lv
升角升得勁快啲錢好似倒水咁倒
正常,琴日打活動個時打到有20萬金幣,然後升lv升潛力2分鐘就用晒
100萬都係眨吓眼又用晒

今天要隆重的向各位介紹,火之區域太陽城的城主,也是主線第九章的主角 ─ 「啖天」

性格冷酷傲慢的他,對自己的力量充滿自信與優越感,且相當看重實力的強弱,散發著令人畏懼的王者氣勢。對於戰鬥與治理政務上都能成熟應對,卻唯獨不擅長情感交流......

角色介紹先在這邊告一段落,敬請期待未來更多啖天的資訊,和即將開啟的火之區域!
呢種人我又想佢玩喊伊得,又想佢被伊得玩到愛心眼
佢成身都係淫紋喎
希望佢係攻
雖然直覺佢係傲嬌受,副團果種
似俺様系
但黑肉大波幼腰紋晒身唔屌點得
想屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞