one ok rock到底幾時出歌

1001 回覆
263 Like 22 Dislike
都係舊既好聽
Taka把聲世界級

之前聽人講個結他手手結他好廢,一直記住左
其實係咪真
還可以啦 好似mfs個結他仲勁
都ok嘅,但都係好普通
https://news.line.me/list/p0lc2dvm9exm/wv5on36sfcp1?utm_source=LN_digest&utm_medium=202206282112&utm_campaign=none
Taka之前個IG live講嚟緊幾個日本音樂節
因為要跟防疫規定所以有2間大會已經宣佈觀眾唔可以大聲講嘢
不過Taka話難得可以開show,唔想咁掃興
佢講之前睇拳賽嘅情況,話大家都睇到真心激動,所以會場好熱鬧
希望嚟緊出show都可以係咁

所以Taka話出show時會全力挑動觀眾情緒,希望好似普通live咁
就算真係有規定唔準出聲,佢都覺得大家會識做
如果有觀眾睇到好high而違反規定咁都無辦法
因為係大家發自內心想咁做,無人要負責

有fans問如果爆發集體感染你會唔會負責
Taka就話:
「所以我咪解釋緊,有集體感染邊個都負唔到個責任。我只不過係想大家好似我所講咁去一齊享受個show。你都幾蠢吓
「だからさ、説明してんじゃん今。クラスターになったら誰も責任は取れないよ。でも、そういう風に、楽しくしようって言ってんの。頭悪いなお前
Taka sick ball
Taka
好似上年ig有開live叫年輕人投票 btw仲記得之前佢地上monster rock個節目連首相叫咩名都唔知
大個仔
Monster rock 好能好笑
之前好似story都有講過叫人投票
respect 唔似一般日本人咁"港豬"
今日有live
希望遲啲有片睇 想睇save yourself既live
同鬍鬚佬合唱wasted nights
wasted night有official hige dism 好正
同一日有OOR feat.胡鬚佬加HYDE feat. HIRO呢場啲觀眾好幸福
https://youtu.be/vkKiPdKpbkg
我記得好似toru 本身唔係lead guitar 之後lead guitar 性醜聞離隊,佢頂上

同埋當初係佢搵taka組隊,冇佢可能冇今日既one ok rock
Toru 技術唔算好高,不過勝在夠台型
taka喺其中一個documentary都講過toru雖然技術唔係最top,但係穩定性高,同佢表演會好放心
但係今日呢場因颱風cancel咗
Taka 真係好好
舊年疫情個陣 成日ig story post自己周圍去啲小店餐廳買外賣返屋企食 post哂自己行過去 等外賣 人哋menu 自己買咗咩飯 成日一串story咁
Taka
1:05 又唱錯咗 Wherever you are好似久唔久就會唱錯ー次
https://www.youtube.com/watch?v=XVc71NJmMGw&ab_channel=%E5%89%8D%E7%94%B0%E6%84%9B%E6%B5%B7
話說oor今次summer sonic都好多人屌,話佢哋煽動觀眾出聲/一齊唱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞