one ok rock到底幾時出歌

1001 回覆
263 Like 22 Dislike
可惜呢首冇日文版
與其想佢地好似以前咁,我反而想無論live 定碟都聽到+感受到四個人嘅靈魂,EOFS 唔係話唔好聽,但似係taka單飛出碟多啲囉宜家新碟起碼聽得出其他隊員嘅存在先
與其想佢地好似以前咁,我反而想無論live 定碟都聽到+感受到四個人嘅靈魂,EOTS 唔係話唔好聽,但似係taka單飛出碟多啲囉宜家新碟起碼聽得出其他隊員嘅存在先
Agree

Eots最大問題唔係pop
而係pop到連啲樂器聲都冇哂
唔講真係唔知係band嚟
要live先聽到其他人
新碟起碼聽到其他member
Crossfaith啱啱出notice取消晒今年個tour
買左飛冇得睇
作為fans 睇live 見到佢地咁有心改編啲歌同搞氣氛係正嘅,但 recordings 我都想佢地好似live 咁同埋講真睇mv 我覺得ryota幾慘存在感極低
好sad
巴打喺英國?
我都有fd買咗飛冇得睇
Twitter見到hiro前幾日唔舒服冇出到show
唔知係咪因為佢病所以cancel
個陣change個MV出嚟我笑到仆街
其他member淨係喺後面fing fing下
成首歌彈得個幾下
When They Turn The Lights On 聽到有啲Queen嘅味道叫做有新嘗試 整體新album個style都係歐美個種pop rock 可惜啲嘅係無youtube teaser cancel 咗個隻
最後希望係日版嗰首exclusive
不過其實佢都有話過係'rock n roll'
姐係都唔會係太heavy
我係sydney
2個都很靚仔
多返啲電結咪Rock咗囉
仲想點
講真, 就算玩得重返啲都打把嘢玩啦
佢依家咪又係重重覆覆去返Ambitions嗰期咁
完全唔似喎
我覺得衰過ambitions20/20同start again幾正
lost in tonight都ok 但呢首冇live過
其實我好鍾意呢類tempo 同groove 嘅歌,今次啲歌好行速feel聽個陣會shuffle多過headbang
好似係合唱 不可逆リプレイス
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞