[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (26) - 支持唯一的이달소! 달소달소Queendom가자!

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
但係隻碟係dvd黎,比起平時d mv比朦到PK
個啲網上版咪又係dvd度攞出黎
覺得Starseed MV算OK啦 個團綜朦得仲勁
https://www.instagram.com/p/CbriSLxpOdW/
Yeojin放咗Fab既相上官方AC 會唔會比Fab Report
【Wikitree獨家】[本月少女Chuu與所屬社出現矛盾,提出解約申請,部分勝訴]29日據報道,本月少女成員Chuu與所屬社BlockBerryCreative發生矛盾,Chuu提出解約,此次以所屬社爲對象的臨時申請得到了部分勝訴。
wtf
有冇咁多壞消息啊 琴日先錄完QD又嚟
DLLMBBC雖然我都估到會有咁既一日 垃圾公司一定仲未分成廣告啲收入啦
但琴日先Twitter出完PO Fab又有上水 又錄完QD2 25號先錄Chuucandoit同做Live 告9工司仲會繼續做野咩???
【Wikitree獨家】[本月少女Chuu與所屬社出現矛盾,提出解約申請,部分勝訴]29日據報道,本月少女成員Chuu與所屬社BlockBerryCreative發生矛盾,Chuu提出解約,此次以所屬社爲對象的臨時申請得到了部分勝訴。
有冇咁多壞消息啊 琴日先錄完QD又嚟
DLLMBBC雖然我都估到會有咁既一日 垃圾公司一定仲未分成廣告啲收入啦
但琴日先Twitter出完PO Fab又有上水 又錄完QD2 25號先錄Chuucandoit同做Live 告9公司仲會繼續做野咩???

字都打撚錯
解唔到約都要做架佢而家搶左道德高地冇得罷工
Dllm 啦BBC
唉咁多年以為終於有機會上位
唔係臨門一腳呀
BBC dllm
BBC快啲攬住隊男團去死!!!!
咁即係點
Chuu會退團?
之前我都解答過 以前有間日本公司Dount有份投資BBC出道計劃 佢地仲一齊合作一個直播APP MYLIVE 之後投資方告BBC冇遵守合約叫本月少女宣傳之類既野 要收番投資錢 BBC敗訴後唔想賠錢上訴 單野拖咗好耐 今年年頭BBC取消上訴和解 好明顯垃圾公司唔想即時還錢就拖債

上年就話爭Staff錢 又扮窮拖糧 編舞花英老師有IG出PO 呢單冇咗下文 但最近Queendom Openstage個新編舞Director有係IG多謝花英老師比機會合作

最近BBC既新聞有話同一間叫Blockchain既公司合作 另外又宣布2023出男團

公海冇人睇 COPY番過嚟先
都係等BBC回應
BBC係咪戇鳩
錢又唔比又話出男團
傻閪嚟
明明可以靠queendom再出名啲
垃圾BBC
Chuu走既話又唔捨得其他11個
分分鐘連chuucandoit都無得睇
唔知打咩官司
唔知判chuu部分勝訴贏咗個部分係咩
希望chuu爭到多d自由/應得嘅利益
垃圾bbc對自己棵搖錢樹好d啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞